Aljona

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 10/2014

1.11.2015
Aljonan odotus loppui ja tyttö ilahduttaa nyt omassa kodissa.

2.6.2015
Aljona on reipastunut valtavasti ja näyttänyt itsestään leikkisämmän puolen. Tyttö tulee jo itse hakemaan rapsutuksia.

Iloisesti häntä heiluen ja takapää keikkuen Aljona kävelee luokse. Syliin se ei vielä kiipeä, mutta ystävällinen katse silmissään tulee hieman ujosti nuuhkimaan kasvoja. Kun sille lempeällä äänellä juttelee ja kutsuu luokse, tulee Aljona taas mielellään lähelle rapsuteltavaksi.

Aljona on hyvin liikuttavan näköinen ja oloinen tyttö. Parrakas ja ilmeikäs naama tuo mieleen jonkin muumihahmon. Aljonalla on myös vähän töppöjalat suhteessa muuhun vartaloon, mutta ketäs se nyt haittaisi. Tämä tyttö olisi jo ihan valmis muuttamaan tarhalta omaan kotiin.

Viipurin koirat - Aljona 31.5. & 13.6.2015

21.4.2015
Aljona on löytynyt kadulta vaeltelemasta yksin veljensä kanssa. Aljona on vielä kovin peloissaan tarhalle joutumisesta ja oma koti olisikin ihan lottovoitto sille.

Kevään myötä moni koira on joutunut kodittomaksi ja koiramäärä Irinan tarhalla kasvanut. Partanaamaisilla sisaruksilla, Aljoshalla ja Aljonalla, ei käynyt sen parempi tuuri sillä sisarukset harhailivat yksinään kadulla eikä kukaan tuntunut niitä kaipaavan. Niinpä ne korjattiin parempaan talteen Irinan tarhalle, jossa ne odottavat nyt loppuelämän koteja Suomesta.

Aljona on arviolta noin seitsemän kuukauden ikäinen herkkä kaunotar, joka on vielä varsin järkyttyneen oloinen tarhalle joutumisesta. Aljona istuu hievahtamatta paikoillaan aidan ja kopin välissä eikä oikein tiedä miten päin sen pitäisi olla. Lähestyn Aljonaa rauhallisesti ja annan sen nuuhkia käsiäni. Sen katse vaeltaa tutkivasti kasvoillani ja tyttö antaa silittää itseään. Hellät rapsutukset ja ystävällinen puhe tuntuvat olevan Aljonan ainoa lohtu muuten niin ankealla tarhalla, ja tyttö toivoisikin pikaista pääsylippua omaan kotiin.

Meillä ei ole tarkempaa tietoa Aljonan taustasta ja tulevan omistajan onkin hyvä varata aikaa ja kärsivällisyyttä Aljonan sopeuttamiseen. Aljona ei välttämättä ole milloinkaan asunut kodissa eikä se tiedä mikä on sallittua ja mikä ei. Toivomme kovasti, että joku suurisydäminen ihminen huomaisi Aljonan pian eikä sillä olisi kohtalona joutua unohdetuksi vuosikausiksi tarhalle.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.