Kastanja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

2.3.2015
Kastanja sai kodin Kotkasta.

30.11.2014
Kastanja on hyvin kaunis tyttö. Aavistuksen Kastanja ujostelee vieraisiin ihmisiin tutustumista, mutta pian uteliaisuus voittaa ja Kastanja tulee tutkimaan, olisiko kenties jotain herkkuja hänelle tuomisina.

Kastanja, sen veli Kosmos ja siskot Kirsikka ja Kamomilla sekä emo pelastettiin Viipurin lähikunnasta, jossa oli käynnistetty koirien myrkytykset. Eläinsuojelijat ottivat hoiviinsa mahdollisimman monia kodittomia koiria, ettei niiden kohtaloksi koituisi julma kuolema myrkytyksen kourissa. Kastanja sisaruksineen tuotiin Irinan tarhalle turvaan ja odottamaan omaa kotia. Alla kuva myös emosta.

Kastanja on ystävällinen ja rauhallinen pentu. Pienen hetken se tuumii, ennen kuin tulee tutustumaan ihan vieraisiin ihmisiin. Mutta kovasti Kastanja tuntuu pitävän ihmisistä, kunhan uteliaisuus on voittanut ja Kastanja uskaltautunut siliteltäväksi.

Kastanjasta kasvaa todennäköisesti keskikokoinen tyttö. Se on jo nyt hyvin kaunis pentu, ja kaunistuu varmasti lisää varttuessaan. Kastanja ei vaadi uudelta omistajaltaa mahdottomia: hyvää ruokaa, paljon mukavaa yhdessäoloa ja tekemistä, ymmärrystä ja viitseliäisyyttä, ettei ensimmäisten vastoinkäymisten edessä anneta periksi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.