Janne

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2015

30.11.2015
Janne muutti omaan kotiin, onnea!

31.10.2015
Janne ei ole mikään seinäruusu, vaan iloinen ja sosiaalinen poika. Vielä kun kävisi sellainen lottovoitto, että Janne pääsisi omaan kotiin ennen talven tuloa!

Janne ja sen sisarukset JakeJaspis ja Jade sekä emo Sessa joutuivat hylätyksi syksyllä, niillä main kun pennut olivat vieroitusiässä. Ehkäpä omistaja oli kyllästynyt vilkkaisiin pentuihin ja heitti pihalle paitsi pennut, myös niiden kiltin Sessa-emon. Onneksi Irina kutsuttiin apuun ja koko porukka pääsi tarhalle odottamaan uusia koteja.

Janne on sisarustensa tapaan hyvin reipas ja sosiaalinen poika. Sen mielestä ihmiset ovat ihanin asia maailmassa ja häntä kovasti heiluen se haluaa tutustua kaikkiin uusiin tuttavuuksiin. Tarhalla asuminen ei kuitenkaan ole koiranpennulle koskaan paras vaihtoehto, joten toivomme kovasti, että Janne pääsisi pian tutustumaan uusiin maisemiin ja ihmisiin.

Jannesta kasvaa varmasti komea ja mukava nuorimies. Sitä varten tarvittaisiin kuitenkin omistaja ja koti, jossa Janne pääsisi elämään tavallista koiran elämää: tarpeeksi lenkkeilyä, sopivasti tapakasvatusta, riittävästi aktivointia ja leikkimistä. Ja tietysti myös paljon kainalossa köllöttelyä ja rapsutuksia. Janne sopeutuu varmasti monenlaiseen kotiin ja asuinympäristöön, joten tärkeintä on löytää sellainen omistaja, joka sitoutuu sataprosenttisesti tämän iloisen nuoren pojan kanssa elämiseen seuraavien yli kymmenen vuoden ajan - ajoittaisista elämän mutkista ja mäistä huolimatta.

Pentueen emo Sessa on sirohko keskikokoinen tyttö, joten voisi olettaa, ettei pennuistakaan kasva ihan jättiläisiä. Toki voi olla, että ne ylittävät silti emonsa koon aikuisina, koska isästä ei ole tietoa. Sessa on luonteeltaan hyvin sosiaalinen ja avoin koira, ja myös kaikkien pentujen luonne vaikuttaa yhtä mutkattomalta ja iloiselta.

Viipurin koirat - Janne 27.9. & 24.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.