Satu

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

8.5.2015
Satu on kotona!

22.2.2015
Satu sai mahdollisuuden ja odottaa kotia Maskussa.

Satun kyselyihin vastaa Maija. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Maijan tavoittaa osoitteesta maija.viipurinkoirat(at)gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

25.1.2015
Satu on rohkaistunut ja tulee iloisesti tervehtimään tarhavieraita muiden pentujen mukana. 

Viipurin koirat - Satu 25.1.2015

21.12.2014
Suloinen Satu on vähän varovainen ja mietiskeväinen pentu. Mutta varmasti Sadunkin silmiin syttyy pilke, kun tyttö pääsisi omaan, turvalliseen ja lämpimään kotiin!

Satu on vähän vaikea huomata pentujoukosta. Siellä joukon jatkona se kyllä tassuttelee, mutta mitään numeroa Satu ei itsestään tee. Satu ei taida vielä ihan ymmärtää, että me ihmiset olemme oikeasti tosi hyvä juttu. Mutta ujostelut unohtuvat varmasti nopeasti, kunhan Satu pääsee mukavan omistajan luo reipastumaan.

Sadusta kasvaa keskikokoinen tyttö. Koska Satu vielä ujostelee monia asioita, kaipaa se pitkäjänteistä omistajaa, sellaista, joka uskoo, että rauhallisella ohjaamisella vähän arastakin pennusta kasvaa vielä hieno kotikoira.

Voi olla, että rauhallisesta Sadusta kuoriutuu vielä vauhdikas nuori tyttö, kunhan Satu pääsee jännittävistä tarhaoloista omaan kotiin. Joka tapauksessa joku saa Sadusta vielä hienon ja kauniin koirakaverin itselleen!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.