Elise

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

13.2.2015
Elise matkasi uuteen kotiinsa.

20.1.2015
Kaunis Elise haluaisi tutustua kotikoiran arkeen ja odottaa omaa kotia Vihdissä.

Elisen kyselyihin vastaa Susanna numerossa 050 4907892 la-su klo. 12-16, ja Noora numerossa 040 8342427 ma-pe klo. 15-16, (noora.viipurinkoirat(at)gmail.com), kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

28.12.2014
Elise siro ja sievä tyttö, jossa taitaa löytyä ripaus jotain vinttikoiraa. Niin tai näin, Elise on joka tapauksessa kiva ja iloinen pentu, joka haluaisi pian pois palelemasta Viipurista.

Elise ja sen sisarukset Emilio ja Eddie hylättiin Irinan tarhalle loppusyksystä. Kaikkia kolmea pentua yhdistää tietty vinttikoiramaisuus: tietenkään emme voi olla varmoja, mitä näiden pentujen taustalta löytyy, mutta vahvaa viittausta pieneen vinttikoiraperimään näyttäisi olevan.

Elise on sisaruksista reippain. Se tulee rohkeasti luokse ja hakee herkut hyvin innoissaan käsistä. Elise ei myöskään arkaile syliin nostamista, vaan sylin tuoma lämpö taitaa kovasti olla Elisen mieleen. Elise tulee myös hienosti toimeen toisten pentujen kanssa, Elise vaikuttaa siis kaikkiaan oikein sosiaaliselta tytöltä.

Elisestä kasvanee keskikokoinen tyttö. Oli sen geeneissä sitten vinttikoiraa tai ei, tulee Elise tarvitsemaan varmasti paljon liikuntaa ja muuta puuhaa, etteivät sen päivät täyty tylsyydestä ja Elise joudu itse kehittelemään omaa luvatonta puuhailua. Kevein perustein ei Elisellekään kodin tarjoamista tule harkita, vaikka Elise niin kovin kaunis tyttö onkin.

Viipurin koirat - Elise 3.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.