Kira

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

30.8.2015
Kira sai kodin Espoosta.

19.7.2015
Kira matkasi opettelemaan kotikoiran taitoja hoitopaikkaansa Somerolle.

 

4.4.2015
Kopista katsoo tumma silmäpari: hetken tuumimisen jälkeen Kira tepsuttaa tutustumaan. Vähän ujo, mutta kovin suloinen tyttö!

Kira ja sen veli Kalle hylättiin Irinan tarhalle yhdessä. Varmaankin ne olivat syntyneet ei-toivottuina pentuina ja emon omistaja ei ollut jaksanut nähdä tarpeeksi vaivaa uusien kotien etsimiseksi. Nyt kaksikko odottaa onnen kääntymistä ja matkaa omaan kotiin.

Kira on vielä vähän ujo tyttö. Aluksi se piileskelee kopissa, mutta hetken tuumailun jälkeen tulee jo tekemään tuttavuutta. Kuvaamista varten otamme Kiran syliin ja kiltisti se siinä antaa kuvata, vaikka sitä tilanne sitä selvästi jännittääkin.

Kira on jo vähän reipastunut tarhalla ollessaan ja uskomme, että se reipastuu vielä paljon lisää, kunhan se vähän aikaa vielä totuttelee elämään tarhalla. Kymmenien muiden koiren joukkoon joutuminen on usein niin kova järkytys pienelle pennulle, että tarhaelämään totutellessa menee hetki. Ehkäpä jo ensi kerralla Kira juoksee meitä portille vastaan ilman tuumailutuokioita.

Koska Kira on vielä vähän ujo tyttö, etsii se jonkin verran kokemusta omaavaa omistajaa. Sellaista, jota ei kauhistuta, vaikka pentua joutuu rauhallisesti tottumaan moniin uusiin asioihin. Mutta maailman paras ystävä Kirasta varmasti kuoriutuu omalle ihmiselleen - kunhan joku haluaisi antaa Kiralle siihen mahdollisuuden. Kirasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö.

Viipurin koirat - Kira 31.5. & 13.6.2015

Viipurin koirat - Kira 11.4.2015

Viipurin koirat - Kira 3.4.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.