Matti

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

7.1.2015
Matti sai kodin.

23.12.2014
Matti sai joululahjaksi hoitopaikan Somerolta.

Matin kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

29.11.2014
Matti on reipastunut eikä tunnu ujostelevan tarhavieraita ollenkaan. Se vaikuttaa mutkattoman sosiaaliselta pojalta.

Viipurin koirat - Matti 29.11.2014

Iloinen Matti innostuu välillä leikkimään toisten pentujen kanssa. Tarhavierailun yhteydessä 29.11. Matille annettiin annos matolääkettä.

5.11.2014
Matti on jykevä nuorukaisen alku, joka vähän ujostelee vieraita. Uteliaisuus kuitenkin voittaa äkkiä ja silloin Matti tulee tekemään varovaisesti tuttavuutta.

Matti on sellainen kunnon peruskoira: ei mikään kääpiökoira tai kukkakeppi, vaan jyhkeä poika, joka seisoo tukevasti omilla tassuillaan. Tai ainakin aika tukevasti. Välillä kun Mattia vielä ujostuttaa sen verran, että poika pakittaa muutaman askeleen taaksepäin ja jää sinne pohtimaan, ovatko nuo ihmiset varmasti ihan hyviä tyyppejä. Hetken tuumittuaan Matti toteaa, että eiköhän ne ole, ja sitten poika taas tassuttelee tekemään tuttavuutta.

Matista kasvaa takuulla iso poika. Jo nyt, noin neljän kuukauden iässä, se painaa niin paljon, että sen syliin nostaminen käy työstä. Joten siellä minne Matti sitten muuttaakin, pitää olla kohtuullisesti tilaa ja omistajalla reippaasti viitseliäisyyttä, että Matista kasvatetaan kunnon koira. Jos Matin tapakasvatuksen jättää puolitiehen, ei puolen vuoden päästä enää nauratakaan, kun hihnan päässä oleva koira vie omistajaansa kuin pässiä narussa. Koirakoulukaan ei olisi Matin kanssa yhtään hassumpi juttu!

Matista kasvaa varmasti kulmakunnan komistus ja omistajansa ylpeys, kunhan vain Matti valloittaa sen oikean ihmisen sydämen ja saa matkalipun Suomeen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.