Emily

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

28.6.2015
Emily muutti omaan kotiin.

3.6.2015
Emily on mahdottoman suloinen ja iloinen nuori neito, joka rakastaa ihmisseuraa.

Siskokset Emily ja Amelie saapuivat vastikään Irinan tarhalle. Ne elivät läheisessä kylässä erään mummon mökissä monen kymmenen muun koiran laumassa vailla kunnollista hoitoa. Onneksi siskokset pelastettiin pois kehnoista oloista, sillä vaikka iso koiratarha ei kovin ihanteellinen kasvuympäristö olekaan, nyt näillä ihastuttavilla pennuilla on mahdollisuus löytää hyvä loppuelämän koti Suomesta.

Emilyn häntä vispaa tuhatta ja sataa, kun se huomaa ihmisen lähestyvän. Vikkelä kieli on äkkiä putsannut kädet ylimääräisistä nameista eikä Emily tunnu tietävän mitään ihanampaa kuin ihmisten antamat rapsutukset. Sylissä oleminenkaan ei Emilystä tunnu niin pelottavalta, sillä mikäs sen hauskempaa kuin nauttia läheisyydestä ja kaiken kukkuraksi saa vielä tähystää ympäristöä yläilmoista.

Emily vaikuttaa sosiaaliselta ja reippaalta tytöltä. On kuitenkin hyvä muistaa, että kotikoiran elämä ei ole sille tuttua ja monet uudet asiat voivat alkuun vielä pelottaa. Emily on suht siro tyttö, joten mitään aivan jättiläistä siitä tuskin kasvaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.