Kiia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 1/2014

29.3.2015
Kiia on kotona!

10.1.2015
Kiia on kasvattanut itselleen muhkean talviturkin ja reipastunut paljon. Pienen tuumaustauon jälkeen se hakee rapsutuksia iloisesti häntäänsä heilutellen.

Kiia on myös varsin leikkisä tyttö ja se intoutuu välillä telmimään iloisesti aitauskavereidensa kanssa.

Viipurin koirat - Kiia & Fiia 10.1.2015

17.10.2014
Kiia on ystävällinen ja rauhallinen, hyvin sympaattinen nuori tyttö. Elämä on tähän asti heitellyt Kiiaa paikasta toiseen, joten viimein olisi aika Kiian löytää lopullinen koti.

Kiia päätyi Irinan tarhalle viipurilaisen eläinsuojelijan luota. Hän ottaa luokseen apua tarvitsevia koiria, mutta ei aina pysty huolehtimaan niistä riittävästi. Niin Irina auttaa häntä ajoittain ja ottaa osan koirista tarhalleen siinä toivossa, että ne löytäisivät sitä kautta kodin.

Kiia on erittäin ystävällinen ja rauhallinen tyttö. Se tuntuu vähän pyytelevän anteeksi olemassaoloaan, johtuen varmasti siitä, että lyhyen elämänsä aikana sitä on jo heitelty monesta paikasta toiseen. Rauhallisesti Kiian tulee aina hakemaan silityksiä, vaikka se tahtookin helposti jäädä vauhdikkaampien koirien varjoon. Toivottavasti Kiia jo pian löytäisi arvoisensa kodin, jossa sen sympaattista luonnetta osataan arvostaa, ja josta sen ei koskaan tarvitse lähteä pois.

Kiia asuu samassa aitauksessa monen muun koiran kanssa. Se tulee erittäin hyvin toimeen niin urosten kuin toisten narttujenkin kanssa. Mukava koirakaveri kodissa odottamassa voisi siis olla Kiian mieleen. Uudessa kodissa Kiia voi aluksi tarvita rohkaisua, jotta se uskaltaa kohdata joitain ehkä sen mielestä jännittäviäkin asioita. Emme tiedä, onko Kiialla koskaan ollut oikeaa kotia, joten moni aivan arkiseltakin tuntuva asia voi olla Kiialle aivan uusi juttu.

Kiiasta tulee varmasti todellinen kaunotar, kunhan se saa laadukasta ruokaa ja sen turkki hoidetaan kuntoon. Tällä hetkellä se näyttää aikalailla reissussa rähjääntyneeltä, mutta ilme varmasti muuttuu pian, kunhan Kiian vain pääsisi turvalliseen kotiin ja hyvään hoitoon.

Viipurin koirat - Kiia 13.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.