Milana

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

3.9.2015
Milana löysi kodin Salon seudulta.

10.7.2015
Milana on ystävällinen ja ihana pörröpää, joka joutui kodittomaksi keskellä kesää. Milana toivoo, että koiratarha olisi vain lyhyt välietappi ja kutsu omaan kotiin tulisi pian.

Pieni ja musta pörrökasa kipittää vikkelää vauhtia jalkojen ympärillä. Aurinkoinen ja iloinen Milana on innoissaan vieraista ja tekee kaikkensa, että se huomattaisiin. Rapsutukset ja herkut maistuvat neidille, mutta syliin nostaminen lyhyttä kuvausta varten onkin Milanasta aavistuksen jännittävää puuhaa eikä se malta kauaa paikoillaan pysyä.

Milana elää muutaman muun pennun kanssa samassa aitauksessa, ja hyväntuulisena telmii tovereidensa kanssa minkä jaksaa ennen kuin väsähtää päiväunille. Pienen pennun paikka ei kuitenkaan ole koiratarhalla, ja Milana haluaisikin kaikkein eniten peuhata ja kasvaa turvallisessa ympäristössä, missä huolenpitoa ja rakkautta on riittävästi tarjolla.

Milana ei pyydä ihmeitä. Kunhan se vain saisi aina syödä pienen masunsa täyteen, kellahtaa tyytyväisenä pehmeälle pedille nukkumaan ja nauttia oman ihmisen rapsutuksista, olisi se varmasti enemmän kuin onnellinen. Milanan toiveissa on ihminen, joka on valmis huolehtimaan parhaasta ystävästään loppuun saakka eikä hylkää sitä enää milloinkaan.

Milanasta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira. Milanan tulevan kodin täytyy varautua hoitamaan sen pörröistä turkkia.

Viipurin koirat - Milana 6.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.