Mulja

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 12/2014

29.11.2015
Mulja odotus päättyi ja tyttö pääsi matkustamaan omaan kotiin.

4.11.2015
Iloinen ja reipas Mulja on ollut syyskuun lopusta lähtien harjoittelemassa kotikoiran eloa hoitopaikassaan Somerolla.

Mulja on kaunis ja sirorakenteinen tyttö, jonka solakassa ja sporttisessa ulkonäössä on havaittavissa salukin piirteitä. Omaa kotiväkeä kohtaan Mulja on mitä iloisin ja avoin koira, mutta uusia ihmisiä täytyy hetki tuumata ennen kuin niihin voi tutustua.

Nuoren koiran lailla Muljalta löytyy energiaa ja tytöstä saisikin varmasti loistavan kaverin monenlaisiin touhuihin mukaan. Mulja on kotihoidossa omakotitalossa, mutta sopeutunee varmasti myös kerrostaloasumiseen. Mikään turha haukkuja Mulja ei ole.

Mulja rakastaa läheisyyttä ja neidin lempipaikka onkin ihmisen vieressä. Mielellään vielä pehmeällä alustalla, kuten sohvalla tai sängyssä. Remmilenkit sujuvat Muljalta jo mallikkaasti. Muljalla on hoitopaikassa useita koirakavereita, joiden kanssa yhteiselo sujuu mukavasti. Paras koirakaveri Muljalle olisi kuitenkin uroskoira. Mulja pärjäisi myös ainoana koirana, kuhan tytölle tarjotaan riittävästi liikuntaa ja muuta aktivointia.

Mikäli etsit kaveria, joka on aina valmis touhuamaan ja joka rakastaa myös rauhallisia hetkiä sohvalla köllötellen, ei muuta kuin adoptiohakemusta täyttämään. Mulja ottaisi iloisena itsestään hakemuksia vastaan!

28.9.2015

Mulja-tyttönen odottaa omaa kotia Somerolla.

8.6.2015
Jihuu, elämä on ihanaa! Näin tuntuu ainakin ajattelevan iloinen Mulja-tyttö, joka poukkoilee onnesta sekaisin sylistä toiseen.

Mulja päätyi alkuvuodesta Olgan luokse. Luonteeltaan Mulja vaikuttaa hyvin luottavaiselta, iloiselta ja reippaalta pennulta. Mitä enemmän säpinää ja ihmisiä ympärillä, sen hauskempaa Muljalla on! Iso parinkymmenen hengen talkooporukkakaan ei Muljaa hetkauta, pääasia että rapsuttavia käsiä riittää.

Mulja on kasvanut Olgalla koirien ja kissojen keskellä, mutta toisia koiria kohtaan se osaa olla välillä topakka. Ihmisseuraa tyttö rakastaa kovasti eikä turhaan vieraita arkaile. Koska Mulja on kasvanut pitkälti Olgan kotona ja pihapiirissä, tulee sille omaan kotiin muuton myötä paljon jännittäviä asioita ja tilanteita eteen, mitkä eivät ole sille tuttuja. Uuden kodin onkin varauduttava siihen, että Mulja tarvitsee harjoitusta mm. hihnakävelyn, sisäsiisteyden ja yksinolojen opettelussa.

Mulja on siro ja sporttinen tyttö, joka on täynnä iloista pentuenergiaa. Aktiivinen koti, jossa ollaan valmiita puuhailemaan koiran kanssa kaikenlaista, sopisi hyvin Muljalle. Mulja jäänee aikuisena siroksi keskikokoiseksi. Jos etsinnässä on iloinen ja reipas pieni rakkauspakkaus, joka saisi olla monessa menossa mukana, voisi tässä olla etsimäsi tyttö!

Viipurin koirat - Mulja 21.3., 11.4. & 31.5.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.