Kenai

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2013

11.7.2015
Kenai sai kodin.

27.4.2015
Kenai on kuin pieni musta kettu. Sen kauniit ruskeanpunertavat silmät luovat vilpittömän ja sympaattisen katseen, jollaista on vaikea vastustaa.

Kenai päätyi keväällä Irinan tarhalle. Poika asui usean muun koiran kanssa läheisessä kylässä erään mummon luona, joka oli ilmeisesti hyvää tarkoittaen kerännyt kodittomia koiria luokseen. Koirat olivat jääneet käytännössä kuitenkin ilman minkäänlaista hoitoa ja ruokaa, ja osa oli todella nälkiintyneessä kunnossa. Kenai pelastettiin monen muun onnekkaan kanssa, ja nyt sillä on mahdollisuus löytää kunnollinen ja rakastava loppuelämän koti Suomesta.

Kenai ujostelee hiukan, mutta on valtavan utelias ja haluaisi kovasti tulla tutustumaan. Ensitapaamisella poika piilottelee aluksi suojassa kopin kätköissä, mutta rohkeus ja uteliaisuus voittavat pian, ja pieni musta kuono uskaltautuu lähemmäs. Jännityksen sekaisesta ilosta puhisten ja häntä viuhuen se kiemurtelee onnessaan ympärillä eikä tiedä miten päin olisi.

Toisella tapaamisella Kenai on pienestä ujoudesta huolimatta jo rennompi. Mukisematta se antaa vieraan kopeloida itseään ja katsoa suuhunsa, jossa loistaa vitivalkoinen hammasrivistö. Ihmisten seura on sille hyvin mieluisaa, ja surullisin mielin Kenaille on käännettävä selkänsä ja jatkettava matkaansa.

Kenai on nuori ja rakenteeltaan hyvin siro poika, jonka nuhjuisesta turkista ja törröttävistä kylkiluista huomaa, ettei se ole ollut hyvällä hoidolla. Kunnollinen ruoka ja pesu sekä lämmin, rakastava ja huolehtiva ihminen olisi parasta, mitä sille voisi sattua. Kenailla ei välttämättä ole mitään käsitystä kotikoirana olosta, joten uudelta omistajalta vaaditaan myös kärsivällisyyttä.

Mikäli katsoessa näihin vangitseviin ja lumoaviin silmiin tunsit sydämessäsi sykähdyksen, odottaa Kenai malttamattomana yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.