Sohvi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

7.2.2015
Sohvilla on nyt oma koti.

21.12.2014
Sohvi on rauhallinen ja ystävällinen tyttö. Häntä heiluen se seurailee meitä aitauksessa ja hyppii varovasti vasten saadakseen edes hetken silityksiä.

Sohvi on kaunis ja aika jämerä tyttö. Tuulenpuuskan vietävissä ei Sohvi siis ole, ja oletammekin, että aikuisena Sohvista voidaan sanoa, että koirankokoinen tyttö. Ei Sohvi tanskandogin kokoiseksi silti aio kasvaa, eiköhän keskikokoisesta koirasta voida kuitenkin aikuisenakin puhua.

Sohvi on kovin liikuttava tyttö. Ensin sitä vähän ujostuttaa vieraat ihmiset, mutta kun kerran nostan Sohvin syliin ja se huomaa, miten ihanaa ihmisten huomio onkaan, seuraa Sohvi sen jälkeen tiiviisti perässäni. Ja aina kun pysähdyn, tömähtää kaksi pientä tassu vasten jalkaani: Sohvi haluaa taas syliin!

Sympaattinen Sohvi etsii kotia vain tositarkoituksella: olethan varma, että koira mahtuu elämääsi myös vuoden, kahden ja kymmenen jälkeen? Sohvi tulee varmasti tarvitsemaan tapakasvatusta ja paljon puuhailtavaa, aivan kuten muutkin koiranpennut. Hetken mielijohteesta Sohvi ei siis halua yhteydenottoja, mutta tarkkaan asiaa harkinnut koiravajauksesta kärsivä ihminen olisi Sohvin toivelistan kärjessä!

Viipurin koirat - Sohvi 3.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.