Eewi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

2.5.2015
Eewi muutti vapuksi omaan kotiin.

9.4.2015
Eewi on herttainen ja ystävällinen tyttö, joka olisi mieluusti koko ajan kapuamassa syliin. Lämmin syli on ihana, mutta oma koti se vasta jotain olisikin!

Eewi odottaa kotia Irinan tarhalla. Kevään mittaan tarha on täyttynyt kodittomista ja hylätyistä pennuista, ja tilat alkavat jo käydä ahtaaksi. Emme tiedä, miksi Eewi joutui kodittomaksi, mutta ehkä se oli onni onnettomuudessa ja tyttö sai nyt mahdollisuuden kunnon kotiin Suomesta.

Kun astuu pentuaitauksesta sisään, vastassa on iso ja iloinen pentujoukko, joka hyppii ja pomppii ympärillä minkä jaksaa. Pientä Eewiä ei ensin meinaa huomata, sillä tyttö katselee meitä vähän kauempaa. Eewi kurkistaa ujosti pentumökin ovelta ja heiluttaa kovasti häntää. Kun sen luokse kävelee, tuumaa Eewi hetken, jonka jälkeen tyttö kirmaa suoraan syliin. Pusuja satelee, ja Eewi on ehdottomasti sitä mieltä, että tässä on kuraisen huhtikuisen päivän paras hetki!

Eewistä saa varmasti mitä parhaimman ja uskollisimman ystävän, mutta paljon on vielä opeteltavaa, sillä kotikoiran elämä on ihan uutta Eewille. Eewi toivookin, että sen uudella ihmisellä on rutkasti kärsivällisyyttä ja aikaa varattuna tytön sopeuttamiseen.

Viipurin koirat - Eewi 21.2. & 3.4.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.