Dea

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

21.8.2015
Dea pääsi muuttamaan omaan kotiin!

7.7.2015
Iloinen ja ihmisrakas Dea on pelkkää aurinkoa, kun saa olla lempitouhussaan: pusuttelemassa ihmisiä!

On lämmin heinäkuinen päivä, ja pienestä ujosta karvapallosta on kasvanut puolivuotias iloinen, reipas ja vauhdikas tyttö. Ujoudesta ei ole enää tietoakaan vaan Dea kurvaa siskonsa kanssa suoraan syliin. Dean mielestä maailmassa ei ole mitään ihanampaa kuin ihmiset, ja omalle ihmiselleen tämä tyttö antaa varmasti kaikkensa.

Muutamat Dean sisaruksista ovat jo päässet omiin koteihinsa, ja elo Suomessa sujuu hyvin. Dea toivoisi, että nyt olisi vihdoin sen vuoro.

4.4.2015
Deaa vähän jännittää uudet ihmiset, mutta ujostelustaan huolimatta Dea vaikuttaa sympaattiselta ja kiltiltä tytöltä.

Dea ja sen sisarukset Donna, DannyDingoDeliaDaniela ja Disa hylättiin Irinan tarhalle varsin pieninä, juuri vierotusikäisinä. Kaikeksi onneksi pennut ovat selvinneet tarhalla hyvin, vaikka ne niin nuorina sinne joutuivatkin. Ja nyt olisi aika löytää omat kodit Suomesta!

Dea on tällä hetkellä siskoksista varovaisin. Se ujostelee vieraita niin kovasti, ettei oikein tohdi oma-aloitteisesti tulla tutustumaan. Kun Dea nostetaan syliin kuvattavaksi, pysyy se siinä kiltisti, vaikka se jähmettyykin jännityksestä aivan paikoilleen.

Deasta kasvaa aikuisena kaunis, keskikokoinen tyttö. Dean sisarukset ovat varsin reippaita, joten uskomme, että Deakin reipastuu kyllä, kunhan se pääsee omaan kotiin. Voi kuitenkin olla, että Dea tarvitsee reipastuakseen tukea ja pitkäjänteistä ohjaamista. Reipas koirakaveri olisi Dean mielestä varmasti mukava juttu, sen tassunjäljissä olisi turvallista tutustua ympäröivään maailmaan.

Viipurin koirat - Dea

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.