Jesper

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

22.2.2015
Jesper on kotona!

24.1.2015
Pikkuista Jesperiä onnisti ja poika pääsi kotihoitoon! Jesperin kotihoitopaikka sijaitsee Helsingissä.

Jesper on kotihoitopaikassa osoittanut reippaaksi nuoreksi mieheksi, joka pitää ihmisistä ja tietenkin leikkimisestä. Hoitopaikassa Jesperillä on kavereina kaksi vanhempaa koiraa, joita pentu yrittääkin saada leikkiin mukaan. Jesper osaa kulkea hihnassa ja ilmoittaa sisällä kun hätä yllättää. Jesper on siis oikestaan sisäsiisti. Lenkillä uudet asiat, kuten pyörät vielä vähän hämmentävät, mutta rohkea poika tottuu näihin pian. Jesper sietää hoitotoimenpiteet hyvin, ja jopa nukahti kesken kynsien leikkaamisen. Jesper on myös kokeillut autoilua ja matkustaa rauhallisesti takapenkillä torkkuen. Jesperiä fiksumpaa ja hienompaa koiraa on siis vaikea löytää!

Jesperin kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

1.1.2015
Jesper on mahdottoman suloinen juniori. Kunpa sen ei tarvitsisi kestää koko talven viimoja Viipurissa!

Jesper hylättiin sisaruksineen jo hyvin pieninä Irinan tarhalle. Valitettavasti Jesper ja Juuso ovat ainoita pentueesta, jotka jaksoivat taistella ja selvitä hengissä. Nyt Jesper alkaa olla siinä iässä, että matkan omaan kotiin olisi mahdollista alkaa.

Jesper on elänyt tarhalla yli kaksi kuukautta, joten uudet ihmiset ovat sille vähän jännittävä juttu. Jesper ei oikein itse uskalla lähestyä, mutta kiltisti Jesper kuitenkin antaa nostaa itsensä syliin. Sylissä oleminen jännittää vielä Jesperiä, onhan se turhan harvinaista herkkua tarhalla. Jesper haluaisikin kovin pian omaan kotiin, että se pääsisi ujostelusta yli ja tutustumaan arjessa vastaan tuleviin uusiin asioihin.

Jesper on sen verran siro poika, että kovin isoa jättiläistä siitä ei varmaankaan kasva. Keskikokoinen poika siitä varmaankin kuitenkin tulee. Koska Jesper ujostelee sen verran paljon, voisi Jesper arvostaa sellaista kotia, jossa olisi reippaampi koirakaveri jo odottamassa. Joka tapauksessa uuden omistajan on oltava ymmärtäväinen ja pitkäjänteinen, jotta Jesperiä jaksetaan opastaa ja kannustaa jännittävissäkin tilanteissa.

Viipurin koirat - Jesper 3.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.