Bahia

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 6/2015

18.12.2015
Bahia löysi kodin toisen viipurilaisen kaverina!

13.10.2015
Bahia on suloinen ja iloinen pentu, joka odottaa toiveikkaana Irinan koiratarhalla milloin matka omaan kotiin pääsisi alkamaan.

Sisarukset BasilBorisBrutus, Boromir, Bahia ja Beatrice päätyivät kesän lopulla Irinan tarhalle. Emme tiedä, miksi ne hylättiin, mutta ehkä jonkun paikallisen koiralle syntyi vahinkopennut eikä omistaja jaksanut etsiä niille koteja vaan päätti hankkiutui pikkuisista muulla tavoin eroon. Sisarukset ovat jo hetken aikaa asuneet tarhalla, kasvaneet ja voimistuneet, ja nyt ne ovat valmiita oman kodin etsintään Suomesta.

Bahia on mahdottoman hellyttävä ilmestys. Isot lerppukorvat heiluen se tepsuttaa tervehtimään ihmisiä ja on aivan onnessaan saamistaan rapsutuksista. Ihmisten läsnäolo ja kosketus ovat sen mielestä ihania juttuja ja näin suloista tyttöä olisikin vaikea olla huomaamatta. Sylissä olemiseen Bahia tuskin on liiemmin saanut tottua, sillä se vähän pientä neitosta jännittää. Kun tyttö pääsee takaisin maan kamaralle, pomppii ja pyörii se iloisena vieressä.

Sisarusten elämän ensikuukaudet ovat hämärän peitossa ja koiratarha on ollut useamman viikon jo niiden koti. Niinpä uudessa kodissa ja elämässä tulee takuulla vastaan kaikenlaista jännittävää ja ihmeellistä. Tiedossa on siis paljon uusien asioiden opiskelua ja opettelua. Kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi on Bahialle tarjottava riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä, laatuaikaa oman ihmisen kainalossa peruskoulutusta unohtamatta.

Bahiasta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Bahia 24.10.2015

Viipurin koirat - Pikkupentuja 5.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.