Stasik

Sukupuoli: uros
Koko: jää pieneksi
Syntymäaika: 4/2015

17.9.2015
Stasik matkasi omaan kotiin Jorvakseen.

26.8.2015
Pieni Stasik-poika olisi vihdoin valmis muuttamaan omaan kotiin. Vähän Stasikia voi vieraat ihmiset aluksi ujostuttaa, mutta pian jo leikki maistuu uusienkin ihmisten kanssa.

Londa ja sen aivan pienet pennut pelastettiin keväällä Olgan tarhalle. Pennut olivat aluksi heikkoja, eivätkä kaikki selvinneet hengissä. Kolme veljestä osoitti selviytymisviettinsä ja nyt tämä kolmikko on valmis etsimään omat kodit: saammeko esitellä suloiset Stasik, Senja ja Kolja!

Pieni palleroinen Stasik on mukava pentu, jota kiinnostaa kovasti uudetkin tuttavuudet. Pienen hetken Stasik saattaa tuumailla tutustumisen kanssa, mutta jo hetken päästä se tassuttaa lähemmäksi ja nuuskii uteliaasti tulijat. Pian pentujen painileikit jatkuvat, ja kun väsymys iskee, käperrytään ihmisten kylkeen päivätorkuille.

Stasik on aavistuksen ujompi kuin veljensä. Mikään varsinainen arkajalka ei sekään kuitenkaan ole, mutta tosiasia silti on, että tarhaympäristössä kasvaminen jättää aina jonkin jäljen koiranpentuihin. Yleensä se tarkoittaa sitä, että sosiaalistaminen jää hieman vajaaksi ja siksi uudet ihmiset, tilanteet ja paikat voivat jännittää keskimääräistä enemmän. Pitkäjänteisellä totuttamisella ja siedättämisellä nämäkin pennut tottuvat kuitenkin vielä monenlaisen menoon - erityisen mukavaa olisi kuitenkin, jos uudessa kodissa olisi koirakaveri näyttämässä mallia. Ehdoton vaatimus tämä ei kuitenkaan ole. Veljekset ovat tottuneet myös kissoihin.

Pentujen emo Londa on hyvin pienikokoinen, iloinen ja ystävällinen tyttö. Londassa lienee jonkin verran terrieriä, joten mahdollista on, että terrierimäistä luonnetta tulee löytymään myös Londan pojista. Vaikka kyseessä ovat aikuisena pienikokoiset koirat, ei koiran hankintaa pidä miettiä yhtään vähemmän tarkasti kuin isomman koiran: voimme olla varmoja, että mikäli näille veljeksille ei tarjota riittävästi aktiviteettia ja opeteta käytöstapoja, voi omistajalla olla melkoinen pähkinä purtavaksi, kun kaikki energia suunnataan ei-niin-toivottuihin-asioihin, kuten sohvan pureskeluun tai hihnan päässä räkyttämiseen.

Jos kuitenkin nuori, pieni ja elämäniloinen pentu on sinulla vakaasti harkittu haave, odottaa Stasik yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Minit 2. & 31.5.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.