Jax

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 9/2016

6.8.2017
Jax sai kodin Oulusta.

5.7.2017
Jaxin ESBL- ja MRSP-testit olivat puhtaat.

25.5.2017
Jax sai hoitopaikan toisen viipurilaisen luota ja jatkaa kodin etsintää Oulusta.

Jaxin kotihoitaja kertoo:

"Jax saapui Ouluun etsimään kotia. Urhea poika matkusti pitkän matkan rauhallisesti ja välillä nukkuen.

Tällä hetkellä Jax asustaa kerrostalossa toisen koiran kaverina. Jax vaikuttaa reippaalta pojalta, joka ei pienistä säpsähdä. Peruskäskyt ovat jo hallussa, vaikka ne saattavat välillä unohtua kaikessa innokkuudessa. Jax on kunnon herkkumaakari, joka arvostaa herkkupalkkaa tilanteessa kuin tilanteessa. Herkuksi kelpaavat jopa perusnappulat, joten nirso poika ei ole kyseessä.

Portaat jännittävät täälläkin ja Jax onkin mallikas hissimatkustaja. Perheen koiran kanssa leikit saattavat yltyä välillä villeiksi ja usein peli puhalletaan poikki Jaxin mielestä aivan liian aikaisin. Sisällä Jax saattaa yskähtää ulkoa kantautuville äänille, mutta haukkuun lähdetään vasta muiden koirien rohkaisemana.

Jaxin kodin etsintää pääsee seuraamaan Instagramissa täältä."

5.5.2017
Nuori herra Jax rakastaa palloja, keppejä, juoksemista koirapuistossa ja pitkiä lenkkejä.

Jax on aktiivinen poika, jonka käytöksestä huomaa jos touhuamista on järjestetty liian vähän. Aktiivinen koti on siis pojalle haussa, sohvan koristeeksi tästä pojasta ei ole.

Jax tulee toimeen muiden koirien kanssa ja haluaisi tutustua jokaiseen vastaan tulevaan koiraan. Jaxilla alkaa olemaan hyvin kotikoiran tavat hallussa, kerrostalon portaita Jax vielä aristaa eikä poikaa ole saatu niihin totutettua kunnolla. Autossa Jax käyttäytyy mallikkaasti. Arka Jax on vieraita kohtaan, vieraat ihmiset saavat kovan haukunnan aikaiseksi. Jaxia voisi kuvailla hiukan vahtiviettiseksi, tähän uuden kodin on syytä varautua jotta Jax saadaa totutettua vieraisiin ihmisiin ja eikä vahtimisesta tule ongelmaa jatkossakaan. Jaxille toivotaan kotia jossa ei olisi ihan pieniä lapsia. Jax tulee hyvin toimeen perheen n. 2-vuotiaan lapsen kanssa, mutta vieraat lapset ovat pelottavia.

Omalle perheelleen Jax on hellyydenkipeä poika, joka rakastaa rapsutuksia ja huomion osoituksia. Mikäli kotonasi on tilaa ja rakkautta Jaxille, ottaisi Jax mielellään adoptiohakemuksesi vastaan.

3.5.2017
Jax-poika joutuu etsimään itselleen uuden perheen kodissa puhjenneen allergian vuoksi. Jax on kiva poika, joka on tottunut kaupunkielämään ja lapsiperheeseen.

Lisätietoja tulossa.

18.2.2017
Jax-poika löysi oman kodin Espoosta.

26.1.2017
Jax matkusti Suomeen hoitopaikkaan ja odottelee kotiehdokkaita Somerolla.

21.1.2017
Jax on suloinen ja ystävällinen poika, joka odottaa toiveikkaana omaa kotia Irinan tarhalla. Jax päätyi tarhalle loppuvuodesta muutaman muun pennun kanssa.

Pentutalossa riittää vilinää, kun kymmenet iloisena laukkaavat pennut kirmaavat ympärillä ja yrittävät saada huomiota vierailta. Jax-poika ei kuulu niihin innokkaimpiin remuajiin vaan katselee touhua hieman etäämmältä. Jax vaikuttaakin mukavan rauhalliselta ja sympaattiselta pennulta, joka ei lähde kilpailemaan muiden kanssa vaan tyytyy siihen mitä saa. Sylissä alkuun jännittää, mutta kun hetken aikaa on saanut nauttia rauhallisista rapsutuksista, voi jo vähän huokaista ja rentoutuakin.

Jax ei varmastikaan ole milloinkaan saanut vielä lyhyen elämänsä aikana viettää tavallista kotikoiran elämää. Uuden omistajan onkin ymmärrettävä, että monet asiat ovat sille uusia ja jännittäviä. Jänniä juttuja täytyy opetella pala kerrallaan ja pikkuhiljaa - Jaxin omaan tahtiin. Kunhan pienen pennun sopeuttamiseen on valmis panostamaan, oppii Jaxkin varmasti kotikoiran taidoille. Jax haluaakin löytää itselleen sellaisen ihmisen, joka on valmis sitoutumaan poikaan sen koko loppuelämäksi eikä pienistä murheista hätkähdä.

Jaxista kasvanee aikuisena poikana keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Jax 20.1.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.