Tabitha

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 5-7 kg)
Syntymäaika: 2/2017

23.11.2017
Tabitha sai kodin Lohjalta.

8.11.2017
Pikkuinen Tabitha sterilisoitiin Viipurin Koirien tuella.

29.10.20117
Pikkiriikkisen Tabithan häntä vispaa tuhatta ja sataa kun se saa ihmisiä luokseen. Tabitha hylättiin tarhalle suoraan kodista.

Irinan tarhalla pienessä vajassa asustaa joukko pieniä pentuja. Innokkaiden pentujen hyppiessä vasten silmiin osuu pikkuinen Tabitha. Tabitha soluttautuu pienen kokonsa puolesta hyvin pentujengiin, mutta on muita selvästi vanhempi. Saamme kuulla, että Tabitha hylättiin tarhalle suoraan kodista. Syy hylkäämiselle oli se, että tytölle sattui silloin tällöin pissa- ja kakkavahinkoja sisälle. Omistajat eivät sen enempää Tabithasta välittäneet ja hylkäsivät sen tylysti koiratarhalle.

Tabitha vaikuttaa hyvin ihmisrakkaalta tytöltä. Se ei ole vielä kauaa joutunut olemaan tarhalla ja uudessa ympäristössä on taatusti sulattelemista. Onneksi Tabitha saa asua pikkupentujen kanssa, sillä suurin osa tarhan koirista on keskikokoisia ja sitä isompia. Niiden seurassa pienellä Tabithalla ei olisi mahdollisuuksia selvitä jos kahnauksia sattuisi. Sylissä istuminen jännittää Tabithaa niin että tyttö tärisee kauttaaltaan, mutta kunhan neitokainen lasketaan takaisin maan pinnalle intoutuu se taas pomppimaan ja pyörimään kuin pikkuinen hyrrä. 

Tabitha on nuori tyttö ja ikää sillä on arviolta yhdeksän kuukautta. Tulevalta omistajalta on löydyttävä aitoa halua panostaa tyttöön ja sen kotiuttamiseen. Sisäsiisteyden, hihnassa kävelyn ja yksin olemisen opettelua on luvassa. Vaikka Tabitha on pikkiriikkinen, haluaa sekin nauttia kunnollisista lenkeistä ja ulkoiluista. Mistä löytyisi oma kunnollinen ja turvallinen koti Tabithalle?

Viipurin koirat - Tabitha 26.10.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.