Sparki

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: siro keskikokoinen (alle 50 cm)
Syntymäaika: 2016

20.11.2017
Sparki sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa kahden muun viipurilaisen kaveriksi.

19.10.2017
Sparki pääsi hoitopaikkaan Helsingin seudulle. Sparkista ei oteta tällä hetkellä hakemuksia vastaan.

29.4.2017
Voi kuinka kaunis onkaan Sparki! Tummat silmät ja vaalea turkki, melkein niin kuin Paula Koivuniemi lauloi.

Sparki-paralla on joskus ollut koti, josta se hylättiin kadulle panta kaulassa vuodenvaihteessa. Omistajia on odotettu poikaa noutamaan, mutta heitä ei kuitenkaan näytä kiinnostavan Sparkin kohtalo. Nyt poika toivookin uutta käännettä elämälleen Olgan tarhalla. Sparkin toiveissa on oma lämmin koti, täyttyvä ruokakuppi ja yhtä uskollinen omistaja kuin Sparki itse on. Omistaja joka ei hylkää nuorta koiraa hetken mielijohteesta, vaan pysyy Sparkin rinnalla koko sen loppuelämän ajan.

Sparki viihtyy hieman enemmän taka-alalla muitten innokkaitten ottaessa eturivin paikat namien jaossa. Sparki on alkuun hieman ujohko tarhavieraita kohtaan. Tulee kuitenkin hakemaan kädestä namit ja antaa silittää. Tuttu Olga saa kuitenkin poikaa silitellä ja nostella niin paljon kuin tahtoo. Se näyttäkin olevan Sparkista varsin mukavaa!

Arviolta vuoden ikäinen Sparki on varsin siro ja kevytrakenteinen. Painoa vajaa viitisentoista kiloa ja korkeutta vähän vajaa 50 cm. Sparki vaikuttaa rauhalliselta pojalta, jolla pahimmat pentuhäsläilyt ovat jo takanapäin. On silti mahdollista että pojasta kuitenkin vielä kuoriutuu kotona matot rullalle laittava rallaajaa. Uuden omistajan tuleekin varautua opettamaan Sparkille koirapojan kotiaakkosia A:sta Ö:hön, sekä suhtautua huumorilla kaikkiin niihin pikku jekkuihin, mitä saattaa nuoren koiran kanssa eteen tulla. Sparki ilahtuisi mikäli kotona on jo reipas koirakaveri mallia antamassa. Mutta myös ainoaksi koiraksi Sparkia voisi ajatella.

Tummanruskein silmin Sparki jää lumipyryyn katsomaan tarhavieraiden poistumista ja toivoo koko pienen sydämensä pohjasta lämpöisen kodin kutsua.

Viipurin koirat - Sparki 24.9.2017

Viipurin koirat - Lise & Sparki 29.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.