Rico

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

28.5.2017
Rico sai kodin Helsingistä.

10.5.2017
Ricon iloinen elämänasenne on mallillaan ja poika on kehittynyt hurjaa vauhtia. Rico odottaa omaa kotia Tampereen seudulla.

Pitkien päiväunien jälkeen leikit ovat kivoja, mutta Rico osaa myös rauhoittua pedilleen. Erityisesti Rico nauttii palloleikeistä ja on oppinut myös noutamaan. Hoitotoimenpiteet, kuten kynsien leikkuu, korvien putsaus, harjaus ja pesu sujuu vallan mallikkaasti, eikä poika ole niistä moksiskaan.

Ricolle on tullut hurjasti itsevarmuutta ja yksin jäämistä kotiin on myös totuteltu. Yksinolot sujuvat hyvin, Rico menee tyytyväisenä pedilleen makoilemaan. Myös lenkit sujuvat yksin vallan mallikkaasti. Lenkeillä poika on kiinnostunut ympäristöstä eikä ohi ajavat autot tuota hämmennystä. Rico on tehnyt muutaman kerran tuttavuutta koiriin tottuneen kissan kanssa, jota ensiksi hämmästeli, mutta lopuksi yritti hakea leikkimään. Rico voisi sopia niin ainoaksi koiraksi kuin koirakaverilliseenkin perheeseen. 

17.4.2017
Rico on ollut reilun kuukauden kotihoidossa voimistumassa. Rico on nykysin elämäniloinen vauhtihirmu, jolta ei jekut lopu.

Mm. vessapaperirullan pyörittäminen ja tavaroiden kuljettaminen kuuluu Ricon mielipuuhiin. Rico on energinen nuorimies, joka haastaa pehmolelut painiin ja parhainta päivässä on vapaana juokseminen metsässä kaverien kanssa. Vilkkaaseen kaupunkielämään poikaa ei ole totutettu.

Rico on ulkoa tuleville kolahduksille jokseenkin haukkuherkkä ja naapureiden kotiintulosta on myös syytä ilmoittaa, joten omakotitalo voisi olla pojalle oikea asumismuoto.
Ihmisiä Rico rakastaa ja parhain paikka nukahtaa on ihmisen lämmin syli. Myös rauhalliset lapset on kivoja, ja niille Rico uskaltaa antaa suukon.

Rico on reipas lenkkeilijä, vaikka lenkillä vastaantulijat on hyvä haukkua varmuuden vuoksi. Tosipaikan tullen Rico hakee koirakavereista turvan.
Sisäsiisteyden kanssa on vielä harjoittelua. Koirakamuja Ricolla riittää, vaikkakin hoitopaikan aikuisten koirien kanssa on parhainta temuta ja leikkiä. Myös niiden kiusoittelu kuuluu pojan päivittäisiin työtehtäviin.

Rico etsii aktiivista kotia, jossa olisi odottamassa hyvällä huumorintajulla varustettu koirakaveri.

Painoa pojalla on 8,8 kg ja korkeutta 42 cm.

16.3.2017
Pieni Rico pääsi Suomeen voimistumaan ja harjoittelemaan kotikoiran elämää. Rico on tavattavissa Tampereen seudulla.

2.3.2017
Voiko suloisempaa pentua olla? Rico on kiltti ja ihmisrakas poika, joka rauhallisesti painautuu ihmisen lämpöiseen syliin ja jäisi siihen vaikka koko loppupäiväksi.

Hapsukorvainen Rico mennä jolkottaa Irinan pentutalossa muiden mukana. Vieraat ihmiset herättävät heti pojan mielenkiinnon ja pieni Rico on alta aikayksikön nuuhkimassa housunpuntteja häntä iloisesti liehuen. Hentoinen poika nousee kevyesti syliin ja syli onkin varsin mieluinen paikka pikkumiehelle! Sylissä istuskeleekin varsin tyytyväisen näköinen pikkumies, joka seurailee pentutalon touhuja korkeuksista. Rico on vielä mukavan rauhallinen pentu. Utelias, reipas ja iloinen olematta kuitenkaan mikään säheltäjä tai riiviö.

Ricon menneisyydestä meillä ei ole tietoa. Ihmisiin poika suhtautuu niin luottavaisesti että niiden parissa se on varmasti saanut kasvaa. Kotikoiran elämä voi silti olla Ricolle uutta, ja uuden omistajan on varauduttava totuttamaan poikaa vielä moniin uusiin ja jännittäviin asioihin ja tilanteisiin. Rico haluaa muuttaa vain sellaiseen kotiin, joka sitoutuu poikaan sataprosenttisesti ja jossa huolenpitoa ja rakkautta on tarjolla koko loppuelämäksi!

Viipurin koirat - Rico 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.