Valpu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni keskikokoinen (45 cm, 14 kg)
Syntymäaika: 11/2016

13.10.2017
Valpu sai kodin hoitopaikastansa.

7.10.2017
Valpu kävi sterilisoitavana.

30.9.2017
Valpu on tyttö Täydellinen, pelkkää sydäntä ja hyvää tahtoa.

Tämä ihanuus käpertyy niskaan tai kaulakuoppaan nukkumaan, ja aamuisin herättelee kietoutumalla koko pään ympärille. Kutittavat viiksikarvat ja vikkelä kieli jos saavat nauramaan niin meno vain kiihtyy! Lisää suukkoja ja vielä jos vähän lähemmäksi pääsisi, kas noin, kasvojen päälle makaamaan, nyt on hyvä! Päälle pukiessasi kurkistaa paidan kaula-aukosta hymyilevä suukko-suu, kyllä! Valpu osaa myös hymyillä! Huulet kohoavat ylös, korvat painuvat norppana niskaan ja simmutkin menevät ihan sikkaralleen, Valpu on Täydellisen Ihana!

Sylissä on paras paikka olla, siinä on mukava päivätorkut ottaa, rennosti vaikka ihan katollaan tassut kohti kattoa. Lisää suukkoja, tassuilla halataan ottamalla käsivarsi niiden väliin oikein tiukasti ja pää painetaan taas kaulakuoppaan tai kainaloon. Tämän tytön saa vaikka solmuun laittaa, kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat loistavasti ja lenkeille lähdetään innolla. Hihnassa kuljetaan kauniisti ja rohkeasti, autoonkin tyttö Täydellinen tulee oikein mielellään. Tyttö Täydellinen etsii Täydellistä Kotia loppuelämäkseen, joten mietithän kerran jos toisenkin elämää vähintään kymmeneksi vuodeksi eteenpäin.

1.9.2017
Vauhtimimmi Valpu etsii Lahdessa tositarkoituksella omaa ihmistä!

Jos tiedät millainen on reipas terrieri, osaat ehkä kuvitella Valpun. Tässä on tyttö joka jaksaa ja viitsii! Valpulla ei lopu energia heti ensimmäisessä mutkassa, ja kaikenlainen puuhaaminen taitaa olla parasta mitä Valpu tietää. Tietysti kaikki hauska olisi hienointa kokea sen ikioman ihmisen seurassa, ja Valpun soisikin jo löytävän oman kodin jossa ollaan valmiita liikkumaan ja viettämään aikaa aktiivisen koiran kanssa. Valpulla on edessään koko pitkä koiranelämä, sillä tyttö on vielä varsin nuori. Valpu muuttaa siis ainoastaan kotiin jossa koiraan sitoudutaan koko sen elämän ajaksi.

12.4.2017
Kukkuu, minä olen Valpu! Valpu on mitä ihmisrakkain ja ihanin pieni tirriäinen, joka haluaisi kovasti jo omaan kotiin!

Valpu ilmaantui keväällä Irinan tarhalle. Pikkuinen Valpu asui aluksi pienessä vajassa muiden pikkupentujen kanssa, mutta on nyt siirtynyt isompien pentujen puolelle pentutaloon. Siellä Valpu touhuilee ja häärii kavereiden kanssa ja tulee riemuissaan toivottamaan vieraat tervetulleiksi. Valpu on reipas ja iloinen pentu, joka ei kahta kertaa tuumi uskaltaako vieraita lähestyä vai ei. Muiden pentujen kanssa sosiaalinen Valpu näyttää tulevan hienosti juttuun. Valpu vaikuttaa kaiken kaikkiaan mahtavalta pikkuneidiltä, joka haluaisi niin kovin aloittaa jo uuden elämän Suomessa.

Valpu on kooltaan melko siro tyttö. Vaikka siitä saattaa aikuisena kasvaa keskikokoinen koira, tuskin neitosesta mitään yli 20 kiloista kasvaa. Valpu voi hyvin jäädä myös pienehköksi keskikokoiseksi. Reipas Valpu voisi sopeutua monenlaiseen ympäristöön, kunhan on valmis panostamaan kotiutumiseen ja kaiken uuden harjoitteluun.

Viipurin koirat - Valpu 29.4.2017

Viipurin koirat - Valpu 2.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.