Noella

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni keskikokoinen
Syntymäaika: 8/2016

12.11.2017
Noella löysi oman kodin.

19.9.2017
Noella kävi sterilisoitavana.

Viipurin koirat - Noella kotihoidossa 9/2017

2.9.2017
Pieni ja kaunis Noella on joutunut kokemaan kohtuuttoman paljon vastoinkäymisiä. Tyttö palautui kodista ja asustaa nyt hoitopaikassa Tampereen seudulla.

Hoitopaikkaan saapuessaan Noella oli hyvin pelokas koira. Pian tyttö kuitenkin totesi uuden ympäristön turvalliseksi, ja virkistyi lopulta ilahduttavan nopeasti. Tutuimpien ihmisten rapsutukset kelpaavat hyvin, ja Noella kiipeää mielellään sängylle luotetun hoitajan viereen. Hoitopaikan koirakaveri on myös mukavaa seuraa, ja koirakaverin seurassa Noellasta putkahtaa esiin vekkuli ja huoleton puoli.

Noella kävelee kauniisti hihnassa ja viihtyy erityisen hyvin vapaana aidatulla pihalla. Silloin riittää vauhtia ja ulkoilun iloa! Hihnaulkoilulla tyttöä tuppaa vielä jännittämään niin etteivät tarpeet meinaa tulla, mutta suunta on onneksi positiiviseen päin ja rohkeus lisääntyy kaiken aikaa.

Noella muuttaa ainoastaan kotiin jossa koirasta sitoudutaan huolehtimaan ehdottoman hyvin koko sen elämän ajan. Herkkä tyttö tarvitsee aikaa ja rakkautta sopeutuakseen uuteen paikkaan ja oppiakseen jälleen luottamaan ihmisiin. Noellan kodissa voi olla kiltti koirakaveri, joko vanhempi narttu tai leikattu uros. Noella saattaa sopia myös perheen ainoaksi koiraksi, kunhan ihmisillä on tarjota sille paljon yhteistä aikaa.

Viipurin koirat - Noella kainalossa 28.8.2017

Viipurin koirat - Noella 28.8.2017

21.1.2017
Noella hurmasi nopeasti itselleen uuden omistajan ja muutti toisen viipurilaisen kaveriksi.

13.1.2017
Hiukkasen kaino Noella pääsi Suomeen ja odottelee kotiehdokkaita Somerolla.

8.1.2017
Kaunis Noella on hiukkasen ujo tyttö. Kovin sen häntä vispaa, kun se tulee kopin ovelle tervehtimään, mutta aivan oma-aloitteisesti se ei vielä tule tervehtimään vieraita.

Noella ja sen siskot NellyNereaNela ja Nette päätyivät loppuvuodesta Irinan tarhalle paikallisen eläinlääkärin tuomina. Emme tiedä, miksi joku oli tämän pentuviisikon hylännyt eläinlääkärin luokse, mutta parempi tietysti niin kadulle jättäminen. Nyt siskokset ovat jo ihan valmiita muuttamaan Suomeen.

Noella on siskoksista selvästi ujoin. Se piileskelee pääosin kopissa, siinä missä siskot juoksentelevat pitkin pentutaloa ja kerjäävät ihmisiltä huomiota. Kun kumarruin kopin ovelle ja aloitin sinnikkään lepertelyn, ei kestänyt kuitenkaan kauaa, kun Noellan kuono pilkisti kopin ovella ja huomasin koko takapuolen heiluvan ilosta. Noellaa siis kovasti kiinnostaa tehdä tuttavuutta, mutta ilman rohkaisua ja rauhallista lähestymistä ei Noella vielä tohdi tulla tutustumaan.

Kuvaamista varten Noella napattiin syliin kopista. Se antoi tehdä sen hyvin kiltisi ja jännittämisestä huolimatta rauhoittui syliin nätisti. Vaikka Noella on ujo tyttö, uskomme sen kuitenkin reipastuvan kotioloissa nopeasti: se on kuitenkin utelias ja elämäniloinen pentu, joka vain kaipaa hieman enemmän tukea ja turvaa uusissa tilanteissa.

Noellasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Vähän ujona tyttönä Noella arvostaisi kotia, joka sijaitsee rauhallisessa ympäristössä. Reipas koirakaveri auttaisi myös sopeutumisessa. Tärkeintä kuitenkin on, että omistaja sitoutuu tyttöön sataprosenttisesti ja on valmis näkemään vaivaa niin Noellan rauhallisen sopeuttamisen, peruskoulutuksen kuin muunkin hyvinvoinnin eteen. Reipastuttuaan Noella tulee varmasti nauttimaan pitkistä lenkeistä ja kaipaamaan myös muuta aktivointia.

Noella odottaa yhteydenottoasi, jos olet punninnut varmasti sataan kertaan koiran omistamisen miinukset ja plussat, ja olet ihan varma, ettei vaaka kovin pienistä haasteita keikahda sinne miinuspuolelle!

Viipurin koirat - Noella 28.12.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.