Karlo

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 10/2016

3.8.2017
Karlo sai kodin Espoosta.

26.3.2017
Liikuttava surusilmä Karlo on ystävällinen, mutta vielä vähän ujo poika. Vieraat hiukan ujostuttaa Karloa, mutta rohkeasti Karlokin koittaa pysyä menossa mukana.

Emokoira Katinka ja sen viisi pentua elelivät ulkona tehdasalueen liepeillä. Ystävälliset ihmiset ruokkivat koiraperhettä aina silloin tällöin ja lopulta toimittivat koko pesueen Irinan tarhalle turvaan. Vaikka Katinka ja sen pennut ovat eläneet ulkona, on hyvin mahdollista että Katinkalla on joskus ollut oma ihminen ja koti, mutta ehkäpä se on tiineenä hylätty. Katinka on hyvin lempeä, rauhallinen ja ihmisrakas tyttö. Mikäli pennut tulevat yhtään äitiinsä, kasvaa niistäkin mainioita ja hienoja koiria aikuisina. Ihana viisikko KaliKarloKasparKastro ja Kiara ovat nyt valmiita valloittamaan omat kodit itselleen Suomesta!

Karlo on toistaiseksi joukon varovaisin pentu. Ei Karloa voi kuitenkaan varsinaisesti araksi pennuksi kutsua, sillä välillä se tulee rohkaistuneena ihan viereen katselemaan ja heiluttamaan ystävällisesti häntää. Silmät tuikkien se nuuhkii ilmaa itsensä ja vieraan välissä kunnes ottaa pari taka-askelta sisarustensa turvalliseen väliin. Karlo antaa nätisti käsitellä itseään pienestä jännityksestä huolimatta ja kiltisti istuu paikoillaan kun sitä kuvataan. Karlo vaikuttaa sosiaaliselta pojalta, ja muiden aitauksen pentujen ja koirien kanssa se tulee hyvin juttuun. Koirakaveri Karlon tulevassa kodissa voisikin olla kiva juttu!

Emo Katinka on keskikokoinen, noin 50 cm korkea kaunotar. Kaikki pentueen pojat ovat emoaan paljon jykevärakenteisempia ja niillä on paljon isommat tassut. Karlosta kasvaneekin aikuisena varmasti ainakin keskikokoinen poika. On täysin mahdollista, ettei Karlo tiedä mitään sisällä asumisesta tai kotikoiran elämästä muutenkaan. Kaikkia asioita täytyy lähteä opettelemaan alusta alkaen, ja monet asiat voivat pelottaa ja jännittää alkuun. Tarvitaan aikaa, ymmärrystä ja rohkaisua. Kouluttamista positiivisen vahvistamisen kautta. Suloinen Karlo haluaisi jo jättää tarhan ja muuttaa omaan kotiin!

Viipurin koirat - Karlo 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.