Bessi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2020
Tautitestattu: 3/2021

15.4.2021
Bessi sai kodin Helsingistä.

6.4.2021
Bessillä on kotiehdokas eikä siitä oteta enempää kyselyitä vastaan.

27.3.2021
Ihana Bessi pääsi Suomeen kotihoitoon. Bessi on hoidossa kahden aikuisen ja yhden alakouluikäisen kodissa pientaloalueella. Bessillä on hoitopaikassa koirakaveri.

Ennen Suomeen tuloa Bessi tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Bessiltä testattiin PCR-tutkimuksilla negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens) sekä leishmanioosi. Hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis) oli Bessillä positiivinen.

20.3.2021
Bessi sterilisoitiin.

25.2.2021
Musta Bessi toivoo edes jotenkin erottuvansa suuresta koiramassasta. Oma koti olisi kovin tämän reippaan tytön toiveissa.

Bessi sisaruksineen matkasi Snezhannan luokse loppusyksyllä 2020 Rjabovosta, noin 20 km Pietarista kaakkoon. Pentuja oli alunperin seitsemän, mutta kolmelle onnistuttiin löytämään kodit Viipurista. Bessi ja sen kolme veljeä asuivat pitkään tarhan eläintenhoitajan luona, kunnes muuttivat Snezhannan tarhalle asumaan. Snezhannan mukaan kaikki neljä pentua ovat hyvin reippaita ja sosiaalisia, joten niillä voisi olla edessään vielä ihan hyvä tulevaisuus, jos vain saisivat jättää hyvästit kurjalle tarhaelämälle.

Viipurin koirat - B-pentuja 7.3.2021

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.