Bruno

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2019
Tautitestattu: 9/2021
Sijainti: Pk-seutu, Suomi

11.10.2021
Bruno löysi kodin ja muutti Helsinkiin!

26.9.2021
Brunolla on kotiehdokas eikä lisää hakemuksia oteta siitä vastaan.

17.9.2021
Bruno on paitsi komea, myös hyvin ystävällinen, sosiaalinen ja reipas poika.

Bruno on sellainen koira, joka tykkää kaikista ihmisistä, niin lapsista ja aikuisistakin. Hoitopaikassa on useampia koirakavereita ja se tulee toimeen myös kaikkien niiden kanssa. Hoitopaikan kissojen kanssa on se oppinut elämään muutamaa jahtausyritystä lukuunottamatta. Jos uudessa kodissa on kissoja, tulee olla kuitenkin valmiutta Brunon totuttamiseen niihin rauhassa. 

Bruno on reipas lenkkeilijä, joten siitä saa oivan kaverin niin metsä- kuin kaupunkiretkillekin. Bruno ei paljoakaan haukuskele, mutta kommentoi muutaman kerran silloin, kun kotihoidon muut koirat haukkuvat. Bruno voisi asua niin omakoti- kuin kerrostalossakin, vaikka oma piha olisi herralle varmasti mieleinen asia. Koirakaveri ei ole ihan välttämätön asia, mutta toki se olisi sosiaalisesta Brunosta varmasti kiva lisä.

10.9.2021
Voi onnenpäivää, kun Bruno sai jättää tarhaelämän taakseen ja pääsi Suomeen jatkamaan kodin etsintää!

Brunon yhteyshenkilönä toimii Mira.

9.9.2021
Bruno pääsee pian Suomeen! Matkaa odottaessa siitä otettiin rabiesvasta-ainetesti ja se testattiin 8 vektorivälitteisen taudin varalta.

Bruno kävi myös hammaslääkärissä, missä siltä poistettiin kaksi kipeää hammasta.

Bruno jatkaa pian oman kodin etsimistä Suomesta käsin.

14.7.2021
Aikuisilla uroksilla harvemmin käy tuuri, mutta kunpa mukavan oloinen Bruno olisi poikkeus. Bruno on hyvin ihmisrakas poika!

Bruno on peräisin ihan tarhan lähistöltä, Seleznevon kylästä. Se löydettiin toukokuun lopulla yksinään jolkottelemasta tarhan alueelta. Kukaan ei etsinnöistä huolimatta kaivannut iloista kulkijaa, joten Snezhanna otti Brunon tarhalle. Snezhanna kertoo, että Bruno on hyvin kiltti, ystävällinen ja ihmisrakas poika. Sen lisäksi myös fiksu sellainen. Se osaa avata aitausten ovia eikä sille siksi ole löytynyt muuta paikkaa kuin ketjun päässä eläminen. Välillä Bruno saa viettää aikaa vapaana tarhan alueella, mutta eräästä naispuolisesta työntekijästä poika pitää erityisen paljon ja yrittää aina seurata häntä kotiin asti.

Bruno osaa kävellä hihnassa ja myös vapaana kulkiessaan se seuraa ihmistä. Muiden koirien kanssa ei ole ollut ongelmia, Bruno ei ole osallistunut tappeluihin. Jos ei tee mieli ryhtyä kaikkien kaveriksi, Bruno kuulemma fiksusti jättää toisen koiran vain huomiotta.

Mikä lie on ollut Brunon menneisyys, sitä emme tiedä. Snezhanna arvelee, että Brunolla on hyvin todennäköisesti ollut koti, mutta jostain syystä se on saanut sieltä lähdön. Brunolla on arviolta ikää 1,5-2 vuotta, joten koko elämä olisi vielä edessä päin. Toivottavasti jossain muualla kuin tarhalla.

Viipurin koirat - Bruno 7/2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.