Adel

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2020
Tautitestattu: 3/2021

21.4.2021
Adel sai kodin Turusta.

12.4.2021
Adel kävi kokeeksi muutaman päivän vierailulla kerrostalokodissa. Vierailu oli sujunut hyvin, vaikka Adelilla ei ollut koirakaveriakaan mukana.

Adelin hoitaja kertoo, ettei se ollut reagoinut kerrostalon ääniin ja että se oli viettänyt asunnossa useamman tunnin yksinään. Yhteiselo kissojen kanssa näyttää toistaiseksi sujuvan ongelmitta ja Adel oli uskaltautunut myös kotiin tulleen ihmisvieraan rapsutettavaksi, kunhan tämä istui. 

Ulkona Adel on selvästi reippaampi, jos sillä on koirakaveri mukana. Monet uudet asiat pelottavat sitä, kuten esimerkiksi lastenrattaat. Sen verran rohkeutta kuitenkin löytyy, että Adel pystyy tekemään tarpeensa hihnassakin. Adel näyttää siis pärjäävän rauhallisessa kerrostalolähiössä. Keskustamaiseen ympäristöön siitä ei kuitenkaan ole. Jos Adelin tulevassa kodissa ei ole koirakaveria, se tulee tarvitsemaan ihmiseltä erityisen paljon huomiota ja rohkaisua.

26.3.2021
Herkkä partatyttö Adel pääsi Suomeen kotihoitoon. Se odottaa hakemuksia Vihdissä ja ainakin toistaiseksi sille etsitään koirakaverillista kotia. 

Adel on hoidossa rauhallisella pientaloalueella kodissa, jossa on useita muita koiria ja pari kissaa.

Ennen Suomeen tuloa Adel tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Adelilta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). Viipurin Koirat testasi myös Adelin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

20.3.2021
Adel sterilisoitiin.

7.3.2021
Ihastuttava partanaama Adel sai videon.

Viipurin koirat - Adel 28.2.2021

6.12.2020
Adel on ujohko pentu, jolle etsitään koirakaverellista kotia rauhallisesta ympäristöstä.

Siskokset Adel ja Astra saapuivat aivan pieninä pentuina loppukesästä Snezhannan tarhalle liikkuvan sterilointiklinikan toimesta.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.