Hildi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2020
Tautitestattu: 4/2021

3.7.2021
Hildi sai kodin Parikkalasta.

30.6.2021
Hildillä on kotiehdokas eikä siitä oteta tällä hetkellä kyselyitä vastaan.

15.6.2021
Hildi on ollut kotihoidossa nyt reilu kolme viikkoa. Alun jännityksen tuoman ylienergisyyden poistuttua on Hildistä kuoriutunut aivan ihana tyttö.

Hildin kotihoitaja kertoo tytöstä:

"Hildi on meneväinen ja energinen, mutta ei ollenkaan huonossa mielessä. Todella sympaattinen tyttö, joka rakastaa huomiota ja hellyyttä yli kaiken. Hildi ei aristele kummemmin vieraita ja kaikki näköön ja ikään katsomatta ovat sanalla linjalla. Meillä on kahden viikon aikana tykästynyt vielä enemmän mieheen kuin minuun.

Kävelee remmissä hienosti ja on ollut lähes koko ajan hienosti sisäsiisti. Osaa myös olla yksin (muiden koirien kanssa) hienosti. Tulee toimeen vieraiden koirien kanssa, mutta huomiosta saattaa olla välillä hieman omiva ja kärkäs. Todella tasapainoinen, herkkä ja reipas nuori koira, josta saa aivan ihanan perheenjäsenen."

23.5.2021
Reipas Hildi pääsi Suomeen ja odottaa adoptiohakemuksia Turun seudulla. Hildistä on varttunut äitinsä veroinen kaunotar.

Viipurin Koirat testasi Hildin rabiesvasta-ainetason ennen Suomeen tuloa ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

21.4.2021
Hildi tutkittiin oman kodin toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. 

Hildiltä testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

30.3.2021
Iloinen Hildi sai uuden videon.

Viipurin koirat - Hildi 28.3.2021

18.2.2021
Hellyttävä Hildi etsii koirakaverellista kotia rauhalliselta alueelta.

Emokoira Inu ja pennut Halle, Halti, Hildi ja Höpö päätyivät tarhalle kodista marraskuussa 2020. Inulla oli omistaja ja koti, joka kuitenkin hylkäsi sen vähän pentujen syntymän jälkeen. Tarhanpitäjä Snezhanna kuvailee Inua ihmisrakkaaksi ja ystävälliseksi koiraksi, joskin hieman varovaiseksi. Toisten koirien kanssa Inu tulee hyvin toimeen. Pennut ovat toistaiseksi reippaita ja sosiaalisia, ja mitä nopeammin ne pääsevät pois tarhalta kotiympäristöön sen valoisammalta näyttää niiden tulevaisuus. 

Viipurin koirat - H-pentuja 7.3.2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.