Luna

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi 
Syntymäaika: 9/2020
Tautitestattu: 3/2021
Sijainti: Lahti, Suomi

2.4.2021
Ihana Luna löysi oman kodin Jyväskylästä.

26.3.2021
Suloinen Luna pääsi Suomeen kotihoitoon. Se odottelee hakemuksia Lahdessa. Luna on hoidossa kahden aikuisen ja kahden koiran rivitalokodissa.

Ennen Suomeen tuloa Luna tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Lunalta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis).

Luna painaa tällä hetkellä 12 kg.

Lunan yhteyshenkilönä toimii Mira.

13.3.2021
Luna sterilisoitiin.

7.2.2021
Suloinen Luna asustaa sisarustensa kanssa Snezhannan tarhalla ja toivoo, että kevään myötä myös oma koti ilmaantuisi.

Luna ja sen viisi sisarusta syntyivät ladossa Perovon (suom. Suurpero) kylässä Viipurin itäpuolella kotikoiralle. Emon omistaja halusi pennuista eroon, ne eivät olleet toivottuja. Pennut haettiin Snezhannan tarhalle ja emo sterilisoitiin. Lunan sisaruksia ovat Lina, Lilu, Lukas, Lana ja Luke.

Snezhanna kuvailee Lunaa reippaaksi ja sosiaaliseksi pennuksi. Luna on päässyt tutustumaan tarhan ulkopuoliseen ympäristöön ja harjoittelemaan hihnakävelyä vapaaehtoisten kanssa. Lisäksi Luna on tavannut erilaisten aikuisten ihmisten lisäksi lapsia.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.