Lori

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 9/2015
Sijainti: Pk-seutu, Suomi

10.11.2020
Ujo Lori sai vihdoin, lähes viiden vuoden odotuksen jälkeen, jättää tarhan taakseen ja muuttaa pääkaupunkiseudulle odottamaan omaa kotia.

Lorin yhteyshenkilönä toimii Pirjo.

28.2.2020
Ujo Lori on kaunis ja liikuttava tyttö. Se haluaisi tutustua ihmisiin, ja rohkeus riittääkin namien hakemiseen kädestä.

Lorin karvapeitteestä tulee varmasti upea, kun se pääsee pois tarhalta ja saa kunnollista ravintoa, sillä se on nyt jo kauniin värinen. Sille on, kuten tarhakoirille monesti, turvallisempaa ja tuttua, kun ihminen on verkkoaidan toisella puolen, jolloin se uskaltaa tulla lähemmäksi, mutta kun vieras tulee sen häkkiin, se tarvitsee muutaman ylimääräisen hetken punnitakseen, voiko tätä lähestyä. Kun ihminen itse pysyy paikallaan ja antaa Lorin päättää itse, milloin lähestyminen on turvallista, se tekee monta lähestymistä ja jokainen niistä tuo sen lähemmäs ihmistä. Välillä se käy haukkaamassa happea sisäkatoksessa, mutta palaa aina ja lopuksi namitkin maistuvat jo vieraan kädestä. Lori turvaa selvästi myös rohkeampiin koiriin, joten se varmasti arvostaisi tasapainoista ja reipasta koiraseuraa omassa kodissaan. 

20.10.2019
Lori on kovin kaunis ja lempeä tyttö. Vuodet tarhalla ovat tehneet siitä myös harmillisen ujon.

Lori on asunut Irinan tarhalla pian neljä vuotta. Se on valtavan pitkä aika, ja se on myös jättänyt jälkensä Loriin. Lori suhtautuu ihmisiin kovin uteliaasti ja se hakee varovasti herkut kädestä, mutta koskea se ei anna.

Lori antaa vaikutelman hyvin sopuisasta ja rauhallisesta tytöstä, joka ei koskaan ala taistella parhaimmistakaan herkuista. Se mieluummin odottaa omaa vuoroaan toiveikkaana kuin alkaa riidellä. Lorin silmistä paistaa kaino kiinnostus ihmisiin ja sen vuoksi haluamme uskoa, että Lori sopeutuisi kyllä vielä kotikoiraksi. Toki uuden omistajan tulee ymmärtää, mitä aran koiran kotiuttaminen vaatii. Ja ehdottomasti kodissa olisi oltava toinen koira odottamassa. Ajan ja kärsivällisyyden avulla Lori pääsisi avautumaan kuorestaan ja se saisi jakaa omistajalleen kaiken sen lempeyden, mitä sen olemuksesta jo nyt paistaa.

21.4.2019
Kaunis punaturkkinen Lori sai uuden videon sivuilleen:

Viipurin koirat - Lori 20.4.2019

30.12.2018
Ihana, kaino Lori. Elämä ei ole vielä näyttänyt sille parhaita puoliaan, sillä se on elänyt tarhalla jo melkein kaksi vuotta.

Pentuna Lori oli hyvin reipas ja ihmisrakas. Vaan aika on tehnyt harmillisesti tehtävänsä. Lorista on tullut varovainen tyttö, joka tulee hakemaan herkut kädestä ja pienen matkan päähän jää uteliaasti katselemaan, mutta silitysetäisyydelle se ei enää halua tulla. Se on kovin surullista, sillä niin kovasti olisimme toivoneet, että Lori olisi päässyt jo nuorena tarhalta pois ja saanut huomata, mitä kaikkea iloa elämällä onkaan sille tarjottavana. Mutta ei, Lorille kävi huono tuuri ja nyt joudumme vain toivomaan, että joku vielä haluaisi antaa sillekin mahdollisuuden. Lori on hyvin sympaattinen ja kultainen tyttö, joka tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa, eikä se koskaan haasta riitaa vaan mieluummin aina väistää ristiriitatilanteissa.

Lori etsii omistajaa, jolla olisi ymmärrystä ja kärsivällisyyttä ujon aikuisen koiran kotiuttamiseen. Lori tulee tarvitsemaan paljon aikaa ja rauhallista totuttamista, jotta se pääsee oppimaan, millaista on elää ihmisen kanssa. Lorin uudessa kodissa tulisi olla myös koirakaveri odottamassa, sillä tarhalla kasvaneelle koiralle toisen koiran tuki ja turva on kotiutumisvaiheessa aivan korvaamaton apu.

5.1.2017
Lori on kiltti, mutta vähän ujo tyttö. Se haaveilee kovasti omasta kodista, sillä tarhaelämä on sille rankkaa.

Aina ei kaikkia pentuja onnista heti kodinsaannissa, ja osa niistä jää kasvamaan tarhalle aikuisiksi. Lorilla ei valitettavasti ole ollut onnea matkassa ja siitä on varttunut jo yli vuoden ikäinen nuori tyttö tarhalla.

Tarhalla kasvaminen on saanut Lorin ujostelemaan enemmän kuin pentuna. Se on harmillista, ja siksi toivoisimme, että Lori löytäisi jo pian oman kodin. Koska Lori oli pentuna reipas tyttö, uskomme kovasti, että siitä kuoriutuu ihan reipas tyttö myös kotioloissa - kunhan se pääsisi jo pian sinne totuttelemaan.

Jos vähän varovaiset, mutta kiltit ja sympaattiset koirat ovat lähellä sydäntäsi, odottaa Lori yhteydenottoasi malttamattomasti! Koirakaveri odottamassa olisi Lorista varmasti aivan huippu juttu.

Viipurin koirat - Lori 25.11.2017

6.2.2016
Valloittava ja reipas Lori on täynnä iloa ja rakkautta! Parasta maailmassa on Lorin mielestä ihmiset. Piste.

Oven takaa kuuluu innokasta rapinaa ja nenän nuuskutusta. Lori ei malttaisi nahoissaan pysyä, kun saa ihmisiä luokseen. Koko koiratyttö heiluu ja ketkuu niin, että välillä muksahtaa kumoon, mutta se ei menoa haittaa. Hellittelytuokion aikana Lori jää muutaman kerran tarkkailemaan tarhaympäristöä, mutta jo pian kostea kuono kääntyy kasvoihin päin ja iloisena ilmoittaa, että pusuja olisi nyt tulossa. Ihmiset ovat Lorille selvästi se kaikkein kallisarvoisin ja ihanin asia, joten kunpa tyttöä onnistaisi ja oma koti löytyisi pian.

Meillä ei ole tietoa Lorin menneisyydestä. Luottavainen suhtautuminen ihmisiin kertoo kuitenkin sen, että Lori on varmasti elänyt ihmisten parissa, mutta tuntemattomasta syystä joutunut koiratarhalle. Voi olla, että edellinen omistaja ei jaksanut innokasta pentua ja sen pissalätäköiden korjaamista, mutta nyt Lori saa onneksi mahdollisuuden arvoiseensa kotiin ja ihmiseen.

Lori etsii kotia, jossa nuorelle koiralle on tarjolla paljon iloisia ja yhteisiä touhuhetkiä. Kotikoiran elämä on Lorille aivan uusi maailma ja uutta opeteltavaa riittää aina hihnakävelystä sisäsiisteyteen. Sydämellinen Lori toivoo löytävänsä kaltaisensa positiivisen ja aurinkoisen ihmisen, jonka kanssa viettää yhdessä monia onnellisia vuosia!

Viipurin koirat - Lori 21.7. & 20.8.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.