Halti

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2020
Tautitestattu: 3/2021

8.4.2021
Halti sai kodin Espoosta.

29.3.2021
Reippaan oloinen Halti vaikuttaa vauhdikkaalta tytöltä. Ihmisten kanssa seurusteleminen on Haltista mukavaa.

Halti ei paljoa muusta tiedä kuin tarhakoiran elämästä. Halti emoineen hylättiin tarhalle jo ihan pikkuisena. Halti on kuitenkin sosiaalistunut ihmisiä kohtaan hienosti ja vaikuttaa kovin reippaalta pennulta. Halti ihmettelee kaikkia uusia juttuja, mitä tarhalta hoitopaikkaan muuttaminen on tuonut eteen. Uuden kodin tulee olla valmis opettamaan Haltia kaikissa kotikoiran asioissa sisäsiisteydestä hihnassa kävelyyn. Uteliaan ja reippaan oloinen Halti tulee varmasti oppimaan taidot aikanaan. Ihanaan Haltiin pääsee tutustumaan Vihdissä.

27.3.2021
Kaunis Halti pääsi Suomeen kotihoitoon. Se odottelee hakemuksia sijaiskodissaan Vihdissä.

Ennen Suomeen tuloa Halti tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Haltilta testattiin PCR-tutkimuksilla negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja leishmanioosi. Hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis) oli Haltilla positiivinen. Viipurin Koirat testasi myös Haltin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

13.3.2021
Halti sterilisoitiin.

18.2.2021
Reipas Halti etsii rauhallisella alueella sijaitsevaa loppuelämän kotia itselleen.

Emokoira Inu ja pennut Halle, Halti, Hildi ja Höpö päätyivät tarhalle kodista marraskuussa 2020. Inulla oli omistaja ja koti, joka kuitenkin hylkäsi sen vähän pentujen syntymän jälkeen. Tarhanpitäjä Snezhanna kuvailee Inua ihmisrakkaaksi ja ystävälliseksi koiraksi, joskin hieman varovaiseksi. Toisten koirien kanssa Inu tulee hyvin toimeen. Pennut ovat toistaiseksi reippaita ja sosiaalisia, ja mitä nopeammin ne pääsevät pois tarhalta kotiympäristöön sen valoisammalta näyttää tulevaisuus. 

Viipurin koirat - H-pentuja 7.3.2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.