Misha

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri
Syntymäaika: 2017
Tautitestattu: 1/2021
Sijainti: Lappeenranta, Suomi

21.2.2021
Misha sai kodin Kuopion seudulta.

4.2.2021
Viipurin Koirat testasi Mishan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

29.1.2021
Rauhallinen Misha löysi kotihoitopaikan. Se jatkaa kodinetsintää Lappeenrannassa.

28.1.2021
Misha pääsee Suomeen kotihoitoon ja se tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. 

Mishalta testattiin PCR-tutkimuksilla negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) sekä leishmanioosi. Hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis) oli Mishalla positiivinen.

17.11.2020
Mishalla oli aikanaan koti, mutta kun omistaja muutti pois, koira jätettiin kylmästi pihalle. Misha asui kokonaista kaksi vuotta ulkona pyrkien aina välillä sisään vanhaan kotiinsa.

Misha saapui Snezhannan tarhalle kesällä. Sivullinen henkilö toi Mishan tarhalle sen jälkeen, kun naapurustossa oli alettu puhua Mishan hävittämisestä. Snezhannan mukaan Misha on hyvin ystävällinen koira, joka rakastaa myös lapsia. Se suhtautuu elämään leppoisan rauhallisesti ja tulee toimeen myös toisten koirien kanssa. Se kävelee hyvin hihnassa.

Misha on kohtuullisen kookas koira, jolla on ikää arviolta kolme vuotta. Misha on kastroitu tarhalla ja se tautitestataan ennen Suomeen tuloa.

Emme ole itse tavanneet Mishaa emmekä pääse nyt vierailemaan tarhoilla. Varmuuden vuoksi luovutamme tällaisia koiria adoptioon suoraan tarhalta vain tietyin ehdoin. Luovutamme Mishan ainoastaan kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta ja joka täyttää seuraavat ehdot:

-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.