Ruusa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2021
Tautitestattu: 5/2021

23.6.2021
Ruusa sai kodin Tampereelta.

29.5.2021
Sievä ja iloinen Ruusa kuuluu onnekkaaseen joukkoon, joka pääsi Suomeen jatkamaan kodinetsintää.

Ruusa tutkittiin myös kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Ruusalta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

Viipurin Koirat tutkitutti Ruusan rabiesvasta-ainetason ennen Suomeen tuloa ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

22.5.2021
Ruusa sterilisoitiin.

3.5.2021
Kuvaaminen aitauksen ulkopuolella vähän jännittää Ruusaa, mutta todellisuudessa Ruusa on iloinen ja ihmisrakas tyttö.

Ruusa ja sen kuusi sisarusta löytyivät aivan pieninä roska-astiasta. Ne olivat lähes vastasyntyneitä, joten oli todellinen onni, että ne saatiin pakkasten armoilta nopeasti turvaan. Samasta roskalaatikosta oli löytynyt vain puoli vuotta aiemmin edellinen hyvin samannäköinen pentue, joten on erittäin todennäköistä, että sama ihminen oli jälleen hylännyt sinne pentuja. Mutta koska kukaan ei tiedä kuka tämä ihminen on, ei pentujen emoakaan päästä steriloimaan.

Ruusa ja sen sisarukset ovat vahvistuneet ja varttuneet ensin pienemmässä paikassa, kunnes ne vähän aikaa sitten siirrettiin Snezhannan tarhalle etsimään koteja. Pulloruokinta on tehnyt pennuista sosiaalisia ja ne ilahtuvat kovasti saadessaan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Sivuiltamme löytyvät sisaruksista loputkin: Rafael, Renate, Reeta, Rainer, Rokka ja Runo.

Viipurin koirat - Ruusa 3.5.2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.