Homa

Sukupuoli: uros
Koko: pienehkö
Syntymäaika: 9/2015

4.5.2016
Homa ihastuttaa nyt omassa kodissaan Helsingissä.

28.3.2016
Homa on pelkkää hymyä, pusua ja hännänheilutusta, sekä myös valmis muuttamaan omaan kotiin.

Homaa ei voi olla huomaamatta Olgan luona vieraillessa pienehköstä koosta huolimatta. Se häärää jaloissa, tervehtii kaikki eikä tunnu olevan hetkeäkään paikoillaan. Homa on hauskan näköinen hiukan tukevan oloinen miniatyyripystykorva. Olga kehuu Homaa hienoksi koiraksi ja kertoo sen olevan vielä nuori. Homan hieman ylipainoisesta ulkonäöstä olisi voinut ehkä päätellä muutakin. Ainakin sillä on siis ollut myös aikaisemmin koti ja ruokaa. Homa onkin tottunut ihmisten käsittelyyn ja seuraan. Homaa ei haittaa vaikka vieras tutkii pojan korvat, hampaat, tassut ja hännänpään. Kuvausta varten aktiivinen poika joudutaan nappaamaan syliin ja siihen Homa rauhoittuukin välittömästi. Syli taitaa olla tämän pojan lempipaikka

Toivommekin Homalle yhtä elämänmyönteistä ja iloista omistajaa, jolla myös on kiinnostusta häärätä ja touhuta tämän aktiivisen pojan kanssa. Sohvaperunaksi Homasta ei ole. Emme myöskään uskalla luvata varmasti että tämä pystykorvasekoitus osaisi olla hiljaa kerrostaloympäristössä. Sen lupaamme, ettei Homaan voi olla ihastumatta.

Viipurin koirat - Homa 27.2.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.