Kvik

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2016

26.8.2016
Kvik sai kodin Sastamalasta.

9.8.2016
Kvik on näyttävä ja ilahduttavan hyvinvoivan näköinen pentu puuhastellessaan sisaruslaumansa kanssa hoitopaikan pihassa.

Tämä poika on reippautta ja rakkautta tassuista hännänpäähän asti. Ja vauhti - sitä riittää!

Kvik ei väsy ihmisten halitteluun ja rapsutteluun, poika on selvästi onnellinen saadessaan oikein paljon hellyyttä ja huomiota. Ihmisseuran lisäksi Kvik näyttää viihtyvän erinomaisesti myös koiraseurassa. Välillä painitaan, välillä juostaan kilpaa ja välillä vain makoillaan rennosti vieretysten.

Aikuisena Kvik tulee olemaan aktiivinen, luultavasti noin saksanpaimenkoiran kokoinen koira. Poika sopii siis kotiin jossa koiran kanssa ollaan valmiita lenkkeilemään reilusti. Myös muuhun mukavaan puuhasteluun reippaasta Kvikistä saa takuulla kaverin.

28.7.2016
Kvik muutti Olgan tarhalta Suomeen sisarustensa kanssa ja on tavattavissa Somerolla.

 

14.7.2016
Oot mun päivän paras juttu! Näin toteaa ihmisrakas Kvik-poika, jonka mielestä syli on tehty pussailua varten.

Emokoira Laima synnytti alkukeväällä pentueen rakennustyömaalle junaradan varteen. Rakennustöiden päätyttyä työmiehet lähtivät ja koiraperhe jäi oman onnensa nojaan ilman ruokkijaa. Niiden onneksi Olgan luota järjestyi kuitenkin nopeasti turvapaikka. Kaikki eivät ikävä kyllä selviytyneet, mutta kahdeksan onnekasta pikkunaperoa ovat nyt valmiita valloittamaan oman kodin Suomesta: Klodi, Kamilla, Koral, Karo, Kvik, Keks, Kiril ja Kris.

Kvik on kovin ihmisrakas ja ystävällinen pikkupoika, joka hetken sylissä tuumittuaan tekee mahtavan oivalluksen: sylihän on ihan päällikköpaikka, siinä saa pussailla ihmisiä minkä kerkiää! Kvik leikkii ja telmii iloisena muiden pentujen kanssa, mutta pieni ulkotarha ei tarjoa pienelle pennulle sitä mitä se eniten tarvitsisi: kunnollista huolenpitoa, rakkautta ja oman kodin turvaa.

Lyhyen elämänsä aikana pennut eivät ole vielä nähneet kovinkaan paljon maailmaa. Ne elävät Olgan pihalla ulkoaitauksessa eikä niillä ole minkäänlaista käsitystä tavallisesta kotikoiran elämästä sisätiloissa. Edessä on paljon uutta ja ihmeellistä ja tulevan kodin on ymmärrettävä, että sopeutuminen voi vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä. 

Pentujen emo Laima on hyvin ihmisrakas, sosiaalinen ja reipas koira, joten hienosta roolimallista ei ainakaan ole ollut puutetta. Laima on kooltaan keskikokoinen, n. 60 cm korkea kaunotar, ja pennut kasvanevat samaan kokoluokkaan aikuisina. Alla myös muutama kuva emosta.

Viipurin koirat - Kvik 19.8.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.