Phoebe

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

6.11.2016
Pikku-Phoeben kuulumisia omasta kodista:

"Phoebe kotiutui Vantaalle ja sai uuden nimen Aida. Aidaa jännitti ensimmäiset päivät kovasti uudessa avarassa maailmassa, ja haki turvaa ihmisistä. Hirveän kiltisti Aida ensimmäiset päivät tutustui uuteen kotiin, ja heti alusta asti oli selvää, että tyttö luottaa ihmisiin oikein hirmuisesti. Älykkyydestä tyttö näytti ensimmäiset merkit oppiessaan sisäsiistiksi jo yhdessä päivässä. Myöhemmin on uusia käskyjä opittu kovaa vauhtia, ja neiti kyllä niitä ihan hyvin tottelee (tietysti aina kun huvittaa).

Muutaman päivän tutustumisen jälkeen alkoi Aida luottaa jo meihin sen verran, että uskalsi kokeilla kaikenlaista uutta ja omasta mielestä hauskaa (omistajista ei niinkään, esimerkiksi kengät ovat olleet vaarassa ;D). Nyt kuukauden kotona ollessa Aida on kotiutunut täysin. Tytöllä on kova paimennusvietti, ja ulkona ollessa täytyy varmistaa että kaikki pysyvät kokoajan mukana. Aida on huomannut myös, että keittiön ikkunasta on kätevä katsella ulos ja vahtia reviiriä. Aidassa onkin selvää vahtikoiran ainesta, ja vahvat mielipiteetkin tyttö ilmeisee selkeästi :).

Tyttö on kasvanut kovaa vauhtia, ja aina tuntuu olevan nälkä! Energiaa olisi vaikka muille jakaa, ja tyttö leikkii paljon ja mielellään. Koirakaveria Aida on kaivannut hirmuisesti, mutta onneksi kohta on rokotuskin saatu ja koirapuisto on meillä lähellä. Koirapuistossa tytön lempileikkejä on juokseminen ihmisen tai lelun perässä. Aida rakastaa myös lapsia ja mummoja. Ylipäätänsä ihmisrakas tyttö haluaisi tutustua kaikkiin ohikulkeviin ihmisiin, mikä tietysti sulattaa monien sydämet.

Olemme iloisia uudesta perheenlisäyksestämme! Edessä on varmasti vielä paljon uusia kokemuksia yhdessä vuosien varrella."

6.10.2016
Pikku-Phoebe sai kodin Vantaalta.

1.9.2016
Phoebe on hellyttävyydessään kovin vastustamaton pentu! Phoebe vaikuttaa luonteensakin puolesta mitä mainioimmalta tytöltä, joten toivottavasti omaa kotia ei kauaa tarvitse odottaa.

Siskokset Phoebe ja Poppy asustavat Irinan tarhan pentuaitauksessa. Siskokset ovat luonteiltaan hyvin samanoloisia, väritykseltään tytöt ovat kuitenkin kuin yö ja päivä. Tumma Phoebe iloitsee pieni häntä heiluen kun havaitsee ihmisiä näköpiirissään, jipii! Phoeben saa helposti napattua syliin ja siskonsa tavoin molemmat tytöt ovat melko sylissä viihtyvää tyyppiä. Phoebe kelliikin kainalossa kuin paraskin sylivauva - rennosti ja nautiskellen.

Phoebe vaikuttaa reippaalta, ihmisrakkaalta ja suht rauhalliselta tytöltä. Siis toistaiseksi rauhalliselta tytöltä. Päästessään pois tarhalta omaan kotiin voikin käydä niin, että uteliaisuus ja energisyys tripl.. siis tuplaantuu. Aina varma merkki myös siitä, että kotiutuminen on lähtenyt mukavasti käyntiin on sukkien katoaminen ja lempikenkien muodonmuutos käyttökelvottomiksi. Mutta onhan Phoebe vasta pikkupentu ja erilaiset pikkujekut ovat toki jokaisen pennun etuoikeus. Vaikka Phoebe on mitä suloisin ja ihastuttavin tyttö, täytyy kodin tarjoamisen sille olla vakaasti harkittu päätös eikä hetken huumaa. Phoebella ei ole kokemusta kotikoirana olosta, joten edessä on vielä paljon uutta opittavaa. Mieti siis tarkkaan seuraavat 10-15 vuotta, sillä Phoebe tulee jäädäkseen.

Phoeben emo on keskikokoinen saksanpaimenkoirasekoitus ja Phoebestakin kasvaa aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.