Carina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2/2017
Sijainti: Helsinki, Suomi

1.5.2020
Carina jäi asumaan pysyvästi hoitopaikkaansa.

4.4.2018
Carina kävi sterilisoitavana ja sai samalla 1-vuotisrokotukset.

4.3.2018
Carinan ESBL-seurantanäyte oli negatiivinen.

19.10.2017
Kaunis luppakorvainen Carina odottaa omaa kotiaan Helsingissä. Carina ujostelee vielä vieraita ihmisiä, ja oma koti olisi sille todellinen lottovoitto!

Carina ja sen siskot Cara sekä Cassandra päätyivät keväällä pieninä pentuina Olgan luokse. Siskokset olivat kaikki aluksi arkoja, mutta hiljalleen niistä jokainen alkoi reipastua. Nyt vihdoin ne kaikki ovat Suomessa.

Carina on viettänyt kotihoidossa jo tovin. Kotihoidossa oleminen on ollut sille tärkeä juttu, ja se onkin reipastunut jo paljon. Tutussa seurassa se Carina on jo pentumaisen vilkas ja aktiivinen tyttö, joka rakastaa leikkimistä ja puuhailua. Hoitopaikasta löytyy monta muutakin koiraa, joten seura ja leikkikaverit ovat aina taattuja!

Hoitopaikassa Carina on tottunut myös kissoihin. Välillä kissat tosin saavat vähän vauhtia Carinalta, joten kissojen on syytä olla jo aiemmin koiriin tottuneita, mikäli mielii yhteiseloa heille ajatella.

Carina jännittää vieraita ihmisiä vielä suhteellisen paljon, eihän se raukka elämänsä ensimmäisinä kuukausina nähnyt niitä juuri lainkaan. Siksi se kaipaa ymmärtäväistä omistajaa, sellaista, joka osaa ja haluaa opastaa sitä rauhallisesti ja pitkäjänteisesti uusissa tilanteissa ja uusien ihmisten tapaamisissa. Carina arvostaisi varmasti reipasta koirakaveria, joka voisi näyttää sille mallia jännittävissä tilanteissa. Carina etsii kotia rauhallisesta ympäristöstä.

Carina odottaa kovasti, että se pääsisi omaan kotiin näyttämään, millainen helmi sen hiomattoman kuoren alta löytyykään. Carina tulee tarvitsemaan opastusta monissa arkisissa asioissa, mutta oikealla ohjauksella siitä tulee vielä hieno koirakaveri uudelle omistajalleen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.