Miisa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2023
Tautitestattu: 3/2024

1.4.2024
Miisa sai kodin Helsingistä.

16.3.2024
Miisa-kaunokainen sai pakata reppunsa ja muuttaa Suomeen jatkamaan kodinetsintää! Miisa odottaa kotiehdokkaita Forssassa.

10.3.2024
Miisalle on luvassa hoitopaikka Suomesta! Ennen Suomeen matkustamista Miisa kävi tautitesteissä. Kaikki kahdeksan vektorivälitteistä tautia olivat negatiivisia.

Tutkitut taudit olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, Mycoplasma haemocanis sekä ihomato Dirofilaria repens ja sydänmato Dirofilaria immitis.

9.2.2024
Uudet asiat tuppaavat hiukan jännittämään suloista Miisaa, mutta harmaan ujon kuoren alla asuu silti kovin hellyydenkipeä ja ihmisten seurasta nauttiva tyttö.

Miisa päätyi rankkurin kyydissä Ryabovon kylästä Snezhannan tarhalle tammikuussa kovien pakkasten aikaan. Sen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta kaikesta päätellen Miisalla on kuitenkin aiempaa kokemusta ihmisistä. Snezhannan kertoman mukaan Miisa suhtautuu uusiin ihmisiin hiukan varoen ja tuumien, mutta siitä saa ystävän jo melko lyhyen tutustumisen jälkeen. Miisa onkin tykästynyt jo moneen tarhalla käyvään paikalliseen vapaaehtoiseen, joita se on tavannut useamman kerran. Miisa on päässyt harjoittelemaan hihnassa kulkemista ja tämä sujuu jo hienosti rauhallisella alueella tarhan ulkopuolella.

Miisa etsii kotia rauhalliselta alueelta kodista, missä sille olisi tarjolla reipas koirakaveri. Monet ihmisille niin arkiset asiat ja tilanteet voivat olla jännittäviä niihin tottumattomalle pennulle ja sen vuoksi on tärkeää, että tuleva omistaja ymmärtää antaa Miisan rauhassa tutustua uuteen kotiympäristöön eikä turhaan kiirehdi kotiutumisen kanssa.

Miisa jakaa pentuaitauksen muiden eri-ikäisten pentujen kanssa ja tulee niiden kanssa hyvin toimeen. Itärajan sulusta johtuen emme ole vielä itse päässeet tapaamaan Miisaa, mutta toivomme kovasti, että Suomeen suuntaava kuljetus ennättäisi tuoda tytön lämpimään kotiin tai hoitopaikkaan ennen pääsyämme tarhoille.

Miisa sterilisoidaan ja tautitestataan 8 vektorivälitteisen taudin varalta ennen Suomeen tuloa ja sen tiedot lisätään Ruokaviraston koirarekisteriin. Miisan kodinetsintää hoitaa Viipurin Koirat ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 22917870.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.