Henri

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

21.10.2016
Henri sai kodin Jyväskylästä.

29.8.2016
Henri on iloinen ja ystävällinen veijari. Henri eleli sisarustensa kanssa puistossa, kunnes pesue korjattiin parempaan talteen Irinan tarhalle.

Sisarukset Helmi, Hilda, Henri ja Herman löydettiin kesän lopulla paikallisesta puistosta emonsa kanssa. Liikenteen sekaan seikkailemaan lähteneet pennut olisivat helposti joutuneet vaaraan eikä kadulla eläminen lähestyvän talven armoilla muutenkaan mitään herkkua ole. Niinpä pennut matkasivat Irinan tarhalle ja emo jäi odottamaan vuoroaan sterilisaatioon.

Henri kuuluu joukon reippaimpiin pentuihin. Se tutkailee kärkijoukoissa portilla tarhalle saapuneita ihmisiä ja odottaa innokkaana milloin pääsisi tekemään tuttavuutta. Mikään vaatteissa roikkuva riiviö Henri ei kuitenkaan ole, ainakaan vielä. Suloinen ja pörheä Henri seisoo rauhallisesti jalkojen vieressä nuuhkien uusia, ihmeellisiä tuoksuja. Ihmisiltä saama huomio ja rapsutukset ovat selvästi kivoja juttuja, ja Henri istuskeleekin mielellään ihmisten vieressä tapittaen vetoavilla nappisilmillään tiukasti katsojaa..

Henristä kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Henrillä tuskin on kokemusta muusta kuin ulkona elämisestä, joten uuden omistajan täytyy olla valmis kärsivällisesti opastamaan poikaa uudessa elämässä. Hihnassa kulkemista Henri ei ole päässyt koskaan kokeilemaan, yksin olemista ei ole kukaan opettanut eikä sisäsiisteydestä poika ole kuullutkaan! Henrin toivelistalla on paljon leluja, laadukasta murkinaa, reipasta liikuntaa ja leikkejä oman ihmisen kanssa. Peruskoulustakaan ei sovi unohtaa, jotta aikuisena on hyvät käytöstavat hallussa. Henristä kasvaa vielä komea hurmuri!

 

Viipurin koirat - Henri 1.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.