Katia

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2015

23.3.2016
Katia löysi kodin Helsingistä.

17.3.2016
Onni potkaisi Katiaa ja se matkasi sisarustensa kanssa hoitopaikkaan Somerolle.

13.3.2016
Katia on reipas ja sosiaalinen tyttö, jonka mielipuuhaa on ihmisten seurasta ja rapsutuksista nautiskelu.

Neljän kopla Katia, Kapa, Kleo ja Kesha löytyivät kuulemamme mukaan alkuvuodesta kadulta. Nelikko oli syystä tai toisesta jätetty oman onnensa nojaan, mutta onneksi Olga tuli avuksi ja pelasti pennut luokseen talvipakkasista.

Katia on iloinen, reipas ja ystävällinen tyttö, joka ei turhia aikaile vaan on samantien valmiina tutustumaan. Pieni nenä nuuhkii innokkaana housunlahkeita ja kurottautuu taskuille saakka siltä varalta, jos vaikka tuliaisia sattuisi löytymään. Katia ei tunnu olevan moksiskaan tarhavieraista vaan mennä jolkottelee tassut lumessa sutien hakemassa huomiota ja rapsutuksia vuoron perään jokaiselta.

Katian tausta on tuntematon. Tällä hetkellä sisarusparvi elää Olgan ulkotarhassa, jossa niillä on lämmitetty mökki suojanaan. Kotikoiran elämään siirtyminen tuokin tullessaan monia uusia asioita. Sisäsiisteys, hihnassa kulkeminen ja yksin oleminen - näistä Katia ei ole koskaan tainnut kuullakaan. Oudossa ympäristössä ja tilanteissa riittää varmasti myös ihmeteltävää, jolloin omistajan rohkaisulla ja herkuilla päästään eteenpäin. Katiasta kasvanee aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Viipurin koirat - Katia 27.2.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.