Hyrrä

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2013

5.11.2016
Hyrrä sai kodin Helsingistä.

22.9.2016
Hyrrä ei meinannut silmiään uskoa, kun se kannettiin boksiin ja pakattiin autoon joka kuljetti sen kotihoitajan hellään huomaan Nummelaan.

10.7.2016
Kympin tyttö Hyrrä on edelleen kotia ja omaa rapsuttajaa vailla. 

Viipurin koirat - Hyrrä 10.6.2016

16.8.2015
Hyrrä on päässyt muuttamaan ulkoaitaukseen. Nyt sillä on tilaa juosta ja kavereitakin, joista molemmat tekevät Hyrrälle todella hyvää.

Viipurin koirat - Hyrrä 15.8.2015

17.6.2015
Hyrrä on nimensä mukainen menijä. Tämän ilopillerin seurassa ei aika takuulla tule pitkäksi!

Epäonnekseen Hyrrä joutui keväällä hylätyksi. Sen tie kulki Irinan tarhalle, missä se nyt hartaasti odottaa kutsua Suomeen.

Hyrrällä on varmasti ollut joskus koti, sillä se todellakin rakastaa ihmisiä. Hyrrä ei meinaa pysyä nahoissaan, kun se huomaa, että joku on astumassa sen aitaukseen. Se hyörii ja pyörii innostuksesta, sillä tarhan kiireiset työntekijät ehtivät kovin harvoin seurustelemaan koirien kanssa. Pienikin hetki huomiota on siis Hyrrälle harvinaista herkkua, josta se haluaa kaiken ilon irti.

Vaikka Hyrrä on vilkas tyttö, ei se silti ole mikään rasittava säheltäjä. Se on aluksi aina kovin innoissaan, mutta nätisti Hyrrä osaa myös rauhoittua rapsuteltavaksi. Se onkin Hyrrän mielestä selvästi ihaninta mitä se tietää: hetki jonkun sellaisen ihmisen kainalossa, jolla kerrankin on aikaa sille.

Hyrrä jakaa pienen sisäaitauksen nyt vanhan uroksen kanssa. Vaikka Hyrrä välillä malttamattomuuksissaan hypähtelee vanhusta päin, väistää Hyrrä silti erittäin kohteliaasti, kun vanhus vähän ilmoittaa, että nuori tyttö on turhan tungetteleva. Samoin Hyrrä kunnioittaa nätisti vanhuksen ruokailuhetkiä. Hyrrä vaikuttaa sosiaaliselta tytöltä, joka puhuu hyvin koiraa eli ymmärtää ja kunnioittaa hienovaraistakin elekieltä.

Hyrrä on vielä nuori tyttö, arviolta 1-2 v. Hyrrä ei selvästikään ole tottunut hoitotoimenpiteisiin, sillä harjaaminen saa sen jännittämään ja luikkimaan sivummalle. Emme tiedä, onko se myöskään tottunut kulkemaan hihnassa, joten moniin arkielämän taitoihin saa varautua Hyrrän totuttamaan. Aktiivisena tyttönä Hyrrä tulee varmasti tarvitsemaan reipasta ulkoilua ja aktivointia, jotta se saa energiansa purettua. Kaikkiaan Hyrrä on hyvin iloinen ja kultainen tyttö, jonka soisi löytävän jo pian oman kodin!

Viipurin koirat - Hyrrä 2.5.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.