Mischka

Sukupuoli: uros
Koko: 
Syntymäaika: 5/2016

13.10.2016
Mischka sai kodin Turusta.

2.10.2016
Mischka jätti hyvästit viipurilaiselle pelastajalleen Olgalle, ja muutti uuden hoitotädin huomaan Somerolle.

Tässä onkin koiraa kainalon täydeltä: Mischka on jo muhkean kokoinen ja todella seurallinen pentu. Jo tarhalla Mischka oli iloinen tapaus, mutta hoitopaikassa meno on vain reipastunut. Poika tutkii innoissaan uutta ympäristöään ja tutustuu mielellään hoitopaikassa vieraileviin ihmisiin.

Kotihoidossa Mischkalla on mahdollisuus opetella monia kotikoiran elämään kuuluvia asioita. Aluksi ihmettelemistä riittää jo keittiökoneissa ja vaikkapa televisiossa, jolle täytyykin vielä muutaman kerran haukahtaa. Ulkona kuuluvat työkoneiden äänet sen sijaan ovat pojalle jo niin tuttuja etteivät ne enää häiritse päiväunia. Tulevassa kodissaan Mischka haluaa jatkaa kotikoirana olemisen opintojaan, joten uuden omistajan on valmistauduttava harjoittelemaan pojan kanssa mm. sisäsiisteyttä ja hihnakävelyä.

Näyttävä Mischka voi muuttaa ikiomaan, loppuelämän kotiinsa heti kun sellainen löytyy. Kodissa on hyvä olla hiukan koirakokemusta, ja paljon koiralle omistautunutta asennetta. Nuorella pojalla on vielä pitkä elämä edessään, joten uuden omistajan on sitouduttava kulkemaan Mischkan rinnalla vielä monta reipasta vuotta.

Viipurin koirat - Makar 3. & 11.9.2016