Alex

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2016

28.12.2016
Alex muutti omaan kotiin Helsinkiin.

7.12.2016
Voi mahdoton miten suloinen poika Alex onkaan! Alex on kuitenkin vielä varovainen poika, joten sen sopeuttamiseen tulee varata paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.

Sisarukset AlikaAnisa, AlannaApril ja Alex ilmaantuivat Irinan tarhalle loppuvuodesta. Kuulemamme mukaan sisaruskatras kuljeskeli yksinään kadulla. Luultavaa on, että ne ovat jonkun kotikoiran jälkeläisiä, mutta omistaja on halunnut hankkiutua ei-toivotuista pennuista eroon. Kadulta pennut päätyivät onnekseen eläinlääkärin hoteisiin, joka steriloituaan ne toimitti koko pesueen Irinan tarhalle. Tarhalle joutuminen on ollut kova paikka. Rankka talviaika ei tee pentujen olosta yhtään sen helpompaa, joten voimme vain toivoa, että sopivat kodit löytyisivät pikaisesti.

Kopin suojissa kyhjöttää tiiviissä kasassa mustia pienokaisia. Alex on yksi uusista, juuri tarhalle joutuneista pennuista. Huoli on kova, sen näkee pojan katseesta. Alex antaa nätisti käsitellä itseään vaikka sitä jännittääkin. Syliin nousee vakava pieni mies, joka katselee kulmien alta varovaisesti ympärilleen. Kunpa omaa kotia ei tarvitsisi kauaa odottaa, sillä ankeissa tarhaoloissa itsekseen reipastumisia tapahtuu harvakseltaan. Tarhaolojen vaihtuminen turvalliseen ja rakastavaan kotiympäristöön saisi takuulla hulestuneen katseen katoamaan, mutta tulevan omistajan täytyy varautua antamaan Alexille paljon aikaa, ymmärrystä ja tukea matkalla kotikoiraksi.

Viipurin koirat - Alex 6.12.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.