Mursik

Sukupuoli: uros
Koko: 
Syntymäaika: 5/2016

24.10.2016
Mursik sai kodin Hämeenlinnasta.

2.10.2016
Mursik on onnellinen poika, sillä se pääsi matkustamaan syyskoleasta Viipurista kotihoitoon Somerolle. Mursik odottaa hoitopaikassaan ikiomaa kotia!

Aavistuksen suurimpia sisaruksiaan sirompi Mursik on yhtä herttainen kuin koko muukin sisarusparvi: pojassa riittää iloista energiaa ja vauhtia! Vaikka Mursik on joutunut kasvamaan kodittomana, siitä on tullut reipas ja avoin luonne. Kun elämä heitti Mursikin Suomeen ja hoitopaikkaan Somerolle, on ilme muuttunut entisestään aurinkoisemmaksi.

Mursik ilahtuu aina tavatessaan uusia ihmisiä, rapsutukset ja hellittely kelpaavat pojalle mainiosti. Pieni musta nenä etsii innolla uusia hajuja, ja jos hoitomamma ei pidä varaansa, saa hän Mursikista ja muista sisaruksista pian apua kotitöihin. Pyykkien kerääminen narulta onnistuu näiltä viikareilta! Mursikista onkin kehittymässä aktiivinen koira, joka tarvitsee uudessa kodissaan paljon mukavaa tekemistä ja reippaita lenkkejä.

Mursik on valmis muuttamaan omaan kotiin heti kun sopiva adoptioperhe löytyy. Hoitopaikassa alkaneet kotikoiran opinnot jatkuvat aikanaan uudessa kodissa, ja omistajan onkin varauduttava harjoittelemaan pojan kanssa vielä monia elämisen taitoja. Nuori Mursik elää parhaassa tapauksessa vielä pitkästi yli kymmenen vuotta, joten se lähtee ainoastaan kotiin joka sitoutuu koiraan koko sen elämän ajaksi.

Viipurin koirat - Mursik 3. & 11.9.2016

Mursikin kyselyihin vastaa Katarina. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Katarinaan yhteyttä sähköpostitse katarina.kruus@viipurinkoirat.fiTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.