Kapa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2015

20.4.2016
Kapa löysi kodin Turusta.

17.3.2016
Kapa jätti tarhan taakseen ja muutti Somerolle opettelemaan kotikoiran elämää.

13.3.2016
Kapa on vielä vähän tuumivainen tyttö uusien ihmisten suhteen, mutta reippaana painelee muiden pentujen kanssa hangessa leikkien!

Neljän kopla Katia, Kapa, Kleo ja Kesha löytyivät kuulemamme mukaan alkuvuodesta kadulta. Nelikko oli syystä tai toisesta jätetty oman onnensa nojaan, mutta onneksi Olga tuli avuksi ja pelasti pennut luokseen talvipakkasista.

Kapa katselee uteliaana aitaukseen saapuvia vieraita. Tuntemattomat ihmiset vähän kuitenkin vielä jännittävät Kapaa, eikä se tohdi tulla omaehtoisesti luoksemme siliteltäväksi. Olga on kuitenkin saanut jo täysin Kapan luottamuksen, joten eiköhän tyttö saa vähäiset ujouden rippeet karistettua uudessa kodissa. Sylissä huolestuneen näköinen tyttönen tarkkailee ihmetellen ympärilleen, mutta antaa nätisti käsitellä itseään. Niin ujo Kapa ei ole, että antaisi vieraiden ihmisten läsnäolon häiritä leikkihetkiä muiden pentujen kanssa. Kapa etsii kuitenkin ihmistä, jolla riittää aikaa ja ymmärrystä rohkaista varovaista pentua.

Kapan tausta on tuntematon. Tällä hetkellä sisarusparvi elää Olgan ulkotarhassa, jossa niillä on lämmitetty mökki suojanaan. Kotikoiran elämään siirtyminen tuokin tullessaan monia uusia asioita. Sisäsiisteys, hihnassa kulkeminen ja yksin oleminen - näistä Kapa ei ole koskaan tainnut kuullakaan. Oudossa ympäristössä ja tilanteissa riittää varmasti myös ihmeteltävää, jolloin omistajan rohkaisulla ja herkuilla päästään eteenpäin. Kapasta kasvanee aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Viipurin koirat - Kapa 27.2.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.