Mauski

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2016

9.12.2016
Mauski sai kodin Parolasta.

12.11.2016
Pieni ja suloinen Mauski katselee silmät suurina kameraan päin. Kun kamera katoaa ja poikaa rapsutellaan, alkaa pieni häntä vipattaa.

Mauski sisaruksineen hylättiin emonsa Nevian kanssa Irinan tarhalle syksyllä. Pennut ovat nyt vahvistuneet ja kasvaneet sen verran, että ne ovat valmiita valloittamaan itselleen omat kodit ja ihmiset. Mauskin sisaruksia ovat MathiasMysti ja Megan.

Mauski on oikein sympaattinen ja iloinen pentu. Poika menee onnesta aivan sekaisin kun ihmiset astuvat sen häkkiin. Rapsutuksia ja läheisyyttä edes pienen pieni hetki. Tarhaoloissa koirilla on valitettavan vähäiset mahdollisuudet ihmisten kanssa seurusteluun, ja Mauski jääkin haikein mielin katselemaan ihmisten katoamista näköpiiristä. Sisarustensa tavoin Mauski vaikuttaa sosiaaliselta, reippaalta ja ihmisrakkaalta pennulta, joka sopeutunee monenlaiseen kotiin. Tärkeintä on kuitenkin löytää sellainen ihminen, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä pienen pojan uuden elämän alkutaipaleelle. Kotikoiran elämä on pienelle Mauskille aivan uutta ja jännittäviä asioita tulee taatusti vastaan. Reippaalla kannustuksella ja positiivisella vahvistamisella päästään pitkälle.

Mauskista kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Emo Nevia on kooltaan noin 55-60 cm ja sen rotuperimässä saattaa olla hippunen saksanpaimenkoiraa. Oli miten oli, Mauskista kasvaa varmasti komea ja hieno koirapoika, kunhan sen hyvinvoinnista, liikunnasta ja peruskoulutuksesta huolehditaan. Pikkuinen Mauski haluaisi jo pian sanoa heipat kylmälle tarhalle, toivottavasti omaa kotia ei tarvitse odottaa liian kauaa.

Viipurin koirat - Mauski 16.11.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.