Astrid

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

26.5.2016
Astrid muutti omaan kotiin Helsinkiin.

14.4.2016
Kaunis Astrid on sympaattinen ja suloinen tyttö. Astrid vähän ujostelee vieraita, mutta sylissä ollessa alkaa jo pieni häntä heilua.

Astrid hylättiin jo pienenä pentuna ja se joutui Irinan tarhalle yksinään, ilman turvaa tuovia sisaruksia. Astrid onkin vähän varovainen tyttö, joka rauhallisesti katselee pienen matkan päästä, kun muut pennut leikkivät keskenään.

Kun Astridille juttelee, heiluttaa se varovasti häntäänsä, mutta oma-aloitteisesti tyttö ei oikein tohdi tulla luokse. Kun tytön vaan nappaa syliin, jännittää se aluksi melkoisesti, mutta odottaa kuitenkin kiltisti paikoillaan. Hiljalleen Astrid rentoutuu ja sylissä oleminen muuttuukin ihan kivaksi. Vähän tyttö lopulta heiluttaa jo häntäänsäkin, kun sille lepertelee ja silittelee rauhassa.

Astrid on siro tyttö, joten oletamme, että siitä kasvaa sirohko keskikokoinen myös aikuisena. Mitään mahdotonta jättiläistä Astridista ei ainakaan kasva. Koska Astrid on vielä vähän ujo tyttö, etsii se sellaista omistajaa, joka osaa olla varovaisen koiran turvana ja tukena. Astrid tulee varmasti reipastumaan, kunhan se pääsee kotiin ja saa opastusta arkielämässä, mutta omistajan tulee varautua siihen, että totuttamista on tehtävä rauhassa. Kiltti koirakaveri voisi myös olla Astridin mielestä mukava opastaja arjessa.

Astrid on vielä rauhallinen pentu, mutta saattaa hyvin olla, että kotiutumisen edetessä alkaa vauhtia ja energiaa löytyä kuten nuorilta koirilta yleensäkin. Siksi Astrid arvostaisi omistajaa, joka on valmis laittamaan vapaa-ajastaan paljon tytön kanssa puuhailuun, ulkoiluun ja koulutukseenkin.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.