Sepe

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2014

13.10.2016
Sepe muutti omaan kotiin Jyväskylään.

21.6.2016
Miten komea poika! Sepe vaikuttaa olevan täyttä kultaa niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Aktiivinen Sepe etsii aktiivista omistajaa!

Sepe tuotiin Irinan tarhalle yhdessä Saimin ja Sonatan kanssa. Kolmikko oli otettu talteen läheisestä kylästä, jossa ne olivat asuneet parisen vuotta. Kyläläiset olivat aluksi ruokkineet koiria, mutta tänä keväänä niihin oli kyllästytty ja ne haluttiin siirtää tarhalle. Kyläläisten mukaan kolmikko olisi sisaruksia, mutta täyttä varmuutta tästä ei ole. 

Sepe on hyvin ihmisrakas ja reipas poika. On vaikea uskoa, että sillä ei ole koskaan ollut omistajaa, mutta niin asian laita kuitenkin on. Sepe rakastaa ihmisiä niin paljon, että sen on suorastaan vaikea rauhoittua rapsuteltavaksi, kun se on vaan niin ihanaa, kun saa huomiota!

Koska Sepe ei todennäköisesti koskaan ole asunut sisätiloissa, saati harjoitellut hihnassa kävelemistä tai autossa matkustamista, eikä sillä ole aavistustakaan, miltä tuntuu jäädä yksin kotiin, tarvitaan sen uudelta omistajalta intoa ja pitkää pinnaan näiden asioiden opettamiseen pojalle. Emme epäile, etteikö poika niitä oppisi, mutta kukaan ei osaa sanoa, vaatiiko se aikaa enemmän vai vähemmän.

Koska Sepe vaikuttaa energiseltä pojalta, pitää sen omistajan olla myös vähän samanlainen: nauttia ulkoilusta säässä kuin säässä ja olla valmis puuhailemaan muutakin kuin nukkumista ja tv:n katselua. Sepe voi ilahtua kovastikin jostain harrastuksesta, on se sitten arkitokoilua tai vaikka jäljestystä. Pääasia, että löytyy yhteistä touhuttavaa omistajan kanssa!

Viipurin koirat - Sepe 10.6.2016

Viipurin koirat - Saima, Sepe, Sonata 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.