Meiko

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pieneksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2015

7.7.2016
Meiko sai kodin Porista.

15.2.2016
Musta Meiko-tyttö ensin vähän ujostelee, mutta huomatessaan kuinka kivoja ihmiset ovat, villiintyy se täysin ja juoksee ilohepuleita sinne tänne onnesta sekaisin!

Meiko hylättiin Irinan tarhalle syksyllä muutaman viikon ikäisenä emonsa Rimman kanssa. Se jakaa saman aitauksen kymmenien muiden pentujen kanssa, joilla kaikilla on sama päämäärä: päästä mahdollisimman pian omaan kotiin. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta muuta vaihtoehtoa ei ole, sillä mustilla koirilla ei Venäjällä ole juuri kysyntää. Ellei omaa kotia suloisena pentuna löydy, voi kohtalona olla lohduton loppuelämä koiratarhalla.

Meiko on vekkuli tyttö. Se pyörii ja hyörii uteliaana pienen välimatkan päässä, kun ihmiset astelevat pentutaloon. Alkuun se ei uskaltaudu siliteltäväksi vaan katselee kauempaa. Kuvausta varten tyttö on kuitenkin pyydystettävä syliin, mutta pieni ja vikkelä Meiko on taitava jekuttamaan. Lopulta pieni musta tirriäinen jää kiinni ja nousee syliin. Vähän herkkuja ja rapsutuksia, niin jopas! Jännitys karisee pois ja Meiko on ihan sitä mieltä, että paras kaveri on nyt löytynyt! Päästessään takaisin maahan Meiko pörrää iloisena vieressä ja tyttöä saa silitellä mielin määrin.

Meikon taustasta meillä ei ole tietoa. Uuden omistajan on varauduttava siihen, että kaikkia asioita on lähdettävä opettelemaan alusta alkaen. Monet tilanteet vaativat varmasti harjoittelua, kärsivällisyyttä ja aikaa. Pienen mustan tytön luottamus, ystävyys ja rakkaus omistajaansa läpi elämän on kuitenkin kaiken sen arvoista. Kunpa oikea ihminen löytyisi ja Meiko saisi kaiken sen rakkauden ja huolenpidon, mistä se on tähän saakka joutunut vain haaveilemaan!

Meiko jää aikuisena pieneksi keskikokoiseksi.

Viipurin koirat - Meiko 30.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.